Mainosten salliminen ja estäminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ad Review Centeristä

Alla on vastauksia usein kysyttyihin Ad Review Centeriä koskeviin kysymyksiin.

Miksi estetyt mainokset näkyvät edelleen Ad Review Centerissä?

Kun estät mainoksen mainostajan URL-osoitteen tai mainosluokan mukaan, voit silti nähdä, että mainos odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä. Tämä johtuu siitä, että Ad Review Centerissä näytetään kaikki mainokset, jotka ovat saaneet vähintään pienen määrän näyttökertoja viimeisten 30 päivän aikana.

Näin ollen URL-osoitteen tai luokan mukaan estettyä mainosta ei heti poisteta Ad Review Centeristä, koska sillä on yhä vanhoja näyttökertoja viimeisten 30 päivän ajalta. Sen sijaan mainos siirtyy alaspäin tarkistettavien mainosten luettelossa (mainokset on asetettu paremmuusjärjestykseen niiden saamien näyttökertojen perusteella), kunnes sen saamat näyttökerrat eivät enää ylitä vähimmäisrajaa, ja mainos poistuu luettelosta.

Miksi estettyjä mainoksia näkyy edelleen sivuillani?

Mainoksen estämisestä saattaa kulua 24 tuntia, ennen kuin se ei enää ole kelvollinen näytettäväksi sivustollasi. Tämä ei riipu siitä, onko mainoksesi aiemmin ollut hyväksytty tai vain epäsuorasti sallittu.

Huomaa myös, että kun estät mainoksen URL-osoitteen tai mainosluokan mukaan, voit silti nähdä, että mainos odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä.