Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdSense-koden för dynamiskt skapade sidor

Våra AdSense-sökrobotar indexerar varje enskild webbadress som innehåller AdSense-annonskod för att kunna visa relevanta annonser på sidorna. Om din webbplats genereras dynamiskt med ett programspråk som exempelvis PHP eller om den har skapats med hjälp av information från en databas, kan vi ändå inrikta varje unik webbadress med annonser som är specifika för innehållet på sidan.

Följande typer av dynamiska webbplatser kan dock behöva modifieras för att ta emot inriktade annonser:

Om du trots detta inte ser några annonser på dina dynamiskt genererade sidor kanske det beror på ett annat problem.

• Dynamiska sidor som använder POST-metoden för att skicka formulär
    Webbplatser som använder POST-metoden använder samma webbadress för många olika innehållswebbsidor. För att vi ska kunna anpassa annonserna till innehållet på varje unik sida rekommenderar vi att du ändrar dessa sidor så att variablerna skickas genom webbadressen med hjälp av GET-metoden.

• Webbplatser som kräver inloggning och som är anpassade efter varje användare
    Om din webbplats kräver inloggning måste du uttryckligen ge vår sökrobot åtkomst till innehållet på sidorna.

• Dynamiska sidor med sessions-id
    Webbplatser som lägger till ett sessions-id i en användares webbadress kan få problem med att visa relevanta annonser. Sessions-id:n kan öka belastningen på servrarna från våra sökrobotar på grund av hur vårt system indexerar sidor. Vi rekommenderar att du tar bort sessions-id:n från din webbadress för att åtgärda problemet.