AdSense-koodi dynaamisesti luoduille sivuille

AdSensen indeksointirobotit indeksoivat jokaisen AdSense-mainoskoodia sisältävän yksittäisen URL-osoitteen, jotta kyseisellä sivulla voidaan näyttää osuvia mainoksia. Jos sivusto on luotu dynaamisesti esimerkiksi PHP-ohjelmointikielellä tai tietokannasta haetuista tiedoista, voimme silti kohdistaa jokaiseen yksilöivään URL-osoitteeseen sivun sisältöön liittyviä mainoksia.

Seuraavantyyppisille dynaamisille sivustoille on ehkä kuitenkin tehtävä muutoksia, jotta niillä voidaan näyttää kohdistettuja mainoksia:

Jos et edelleenkään näe mainoksia dynaamisesti luoduilla sivuillasi, siihen voi olla jokin muu syy.

• Dynaamiset sivut, joilla käytetään POST-menetelmää lomakkeiden lähettämiseen
    POST-menetelmää käyttävillä sivustoilla käytetään samaa URL-osoitetta useille erilaisille sisältösivuille. Jotta mainoksia voidaan kohdistaa jokaisen yksittäisen sivun sisältöön, suosittelemme, että muutat näitä sivuja niin, että muuttujat välitetään URL-osoitteissa GET-menetelmällä.

• Sivustot, jotka vaativat kirjautumisen ja joita on räätälöity tiettyä käyttäjää varten
    Jos sivustosi vaatii kirjautumisen, sinun on myönnettävä indeksointirobotillemme käyttöoikeudet näiden sivujen sisältöön.

• Dynaamiset sivut, joilla on istuntotunnukset
    Sivustoilla, jotka lisäävät istuntotunnuksen käyttäjän URL-osoitteeseen, saattaa olla ongelmia osuvien mainosten näyttämisessä. Istuntotunnukset voivat lisätä indeksointirobottien palvelimiin kohdistamaa kuormitusta. Tämä johtuu tavasta, jolla järjestelmämme indeksoi sivuja. Suosittelemme poistamaan istuntotunnukset URL-osoitteista, jotta ongelma poistuu.