Mainosten salliminen ja estäminen

Tietoja sivustotason estosta AdSensessa

Sivustotason eston avulla voit estää tiettyjä mainoksia näkymästä hallinnoimillasi sivustoilla. Voit muokata mainostajan URL-osoitteen sekä yleisen ja arkaluonteisen luokan estovalintoja kaikilla hallinnoimillasi sivustoilla. Voit esimerkiksi estää tietyn luokan mainosten näkymisen hallinnoimallasi lapsille suunnatulla sivustolla mutta sallia näiden mainosten näkymisen hallinnoimallasi urheilusivustolla.

Voit käyttää estosääntöjä verkkotunnuksen (esim. example.com) tai aliverkkotunnuksen (esim. sports.example.com) tasolla. Kun tällainen estäminen on mahdollista, voit ehkä saada enemmän tuloja, sillä tiettyjen luokkien mainoksia ei näytetä hallinnoimissasi yksittäisissä verkkotunnuksissa. Kyseisten luokkien mainoksia voidaan silti näyttää muissa verkkotunnuksissasi.

Tärkeitä tietoja sivustotason estosta:

• Sivustotason esto koskee vain AdSense sisällölle ‑mainoksia.
  • Voit estää tällä hetkellä vain mainostajan URL-osoitteita, yleisiä luokkia ja arkaluonteisia luokkia sivustokohtaisesti.
  • Voit käyttää sivustotason estoja vain yhdellä sivustolla kerrallaan. Useita sivustoja ei voi määrittää ryhmäksi. Voit kuitenkin käyttää estoa kaikilla sivustoillasi.
  • Jos haluat ottaa sivustotason eston käyttöön tietyllä sivustolla, sinun on ensin lisättävä kyseinen sivusto sivustoluetteloon sivustojen hallinta ‑ominaisuuden avulla.