Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Compte suspès per trànsit no vàlid o per motius relacionats amb les polítiques

Per què s'ha suspès el meu compte?

A Google ens prenem molt seriosament les infraccions de les polítiques i el trànsit no vàlid per protegir els usuaris, els editors i els anunciants que formen part del nostre ecosistema publicitari. Tot i que normalment enviem notificacions als editors i prenem mesures sobre les polítiques i el trànsit no vàlid al nivell de lloc web, de vegades pot ser que hàgim de suspendre o desactivar comptes a causa d'infraccions de les polítiques o de trànsit no vàlid.

Una suspensió del compte us dona temps per fer els canvis pertinents en el vostre lloc web. Les suspensions poden tenir diferents durades, que s'especifiquen a la notificació per correu electrònic. Encara que s'hagi suspès, podreu iniciar la sessió al vostre compte d'AdSense. Tanmateix, no es mostraran anuncis mentre duri la suspensió. Les revisions del lloc web i les actualitzacions del compte es posaran en pausa fins que no es retiri la suspensió. També veureu que s'ha afegit automàticament una retenció de pagaments al compte.

Al final del període de suspensió, tornarem a activar automàticament la difusió d'anuncis, traurem la retenció de pagaments i supervisarem el compte per garantir que compleixi les polítiques. Si després del període de suspensió del compte persisteixen problemes addicionals relacionats amb la infracció de les polítiques o el trànsit no vàlid, pot ser que desactivem el compte permanentment. Tingueu present que les suspensions de compte són inapel·lables.

Si s'ha suspès el vostre compte, rebreu un correu electrònic que indica si aquesta acció es deu a infraccions de les polítiques o a trànsit no vàlid. Cerqueu un missatge d'AdSense al correu electrònic i reviseu la secció corresponent més avall:

Suspensió del compte per infraccions de les polítiques

Les nostres polítiques del programa contribueixen a garantir una experiència positiva per a tots els que formen part del nostre ecosistema publicitari. Quan trobem un lloc web infractor a) enviem un missatge d'advertència per demanar que feu les modificacions pertinents al lloc web o b) desactivem la difusió d'anuncis al lloc web immediatament si la infracció és greu.

Si les nostres polítiques s'infringeixen de manera repetida o molt greu, pot ser que hàgim d'anar més enllà del nivell de lloc web i actuar al nivell de compte. Podem suspendre el vostre compte temporalment a fi de donar-vos l'oportunitat de revisar tot el contingut, corregir les infraccions i establir-hi mesures de protecció per garantir el compliment de les polítiques.

Per obtenir més informació sobre els problemes relacionats amb les polítiques que han contribuït a les suspensions, inicieu la sessió al compte i reviseu l'historial d'infraccions. Per rebre aclariments sobre les polítiques i consells sobre com podeu supervisar les infraccions de les polítiques dels vostres llocs web, us recomanem que reviseu els recursos següents:

Esperem que pugueu resoldre els problemes amb les polítiques durant el període de suspensió. Si continueu infringint les nostres polítiques després d'aquest període, el compte es desactivarà. Si el desactivem, pot ser que en retinguem els guanys associats a les infraccions, fins al total de guanys dels 60 darrers dies, a fi de reembossar-los als anunciants afectats (en els casos en què sigui pertinent i possible).

Consell: per obtenir més informació sobre les suspensions de comptes per infraccions de les polítiques, consulteu l'article Entendre els advertiments i les suspensions del compte relacionats amb les polítiques.

Suspensió d'un compte per trànsit no vàlid

A més de supervisar les infraccions de les polítiques, analitzem tots els clics i les impressions per determinar si s'ajusten a un patró d'ús que podria augmentar de manera artificial els costos d'un anunciant o els guanys d'un editor. Si determinem que el compte té trànsit no vàlid, podem suspendre'l o desactivar-lo. Si el desactivem, pot ser que en retinguem els guanys associats a les infraccions, fins al total de guanys dels 60 darrers dies, a fi de reembossar-los als anunciants afectats (en els casos en què sigui pertinent i possible).

En cas de suspensió del compte, teniu un període per investigar les fonts de trànsit no vàlid, identificar i bloquejar el trànsit sospitós, i aplicar mesures per garantir un trànsit net. Les suspensions són inapel·lables. Us recomanem que consulteu com podeu segmentar el trànsit per entendre, supervisar i avaluar millor el trànsit al vostre lloc web. Això també us pot ajudar a identificar les fonts de trànsit no vàlid. Per obtenir més informació, visiteu el nostre Centre de recursos per a la qualitat del trànsit d'anuncis.

Tingueu present que si detectem problemes addicionals al vostre compte d'AdSense durant el període de suspensió provisional, pot ser que el desactivem permanentment encara que no hagi finalitzat el període de suspensió. Si un cop finalitzada la suspensió del compte el trànsit no vàlid persisteix i continua donant un trànsit de valor baix al nostre ecosistema d'anuncis, podem limitar o desactivar la difusió d'anuncis, o bé tornar a suspendre el compte o desactivar-lo per protegir els nostres anunciants i usuaris.

Per ajudar-vos a entendre els motius que poden fer que se suspenguin els comptes dels editors per trànsit no vàlid, hem indicat els motius més habituals a continuació. Tingueu en compte que no es tracta d'una llista completa, sinó dels motius principals.

Motius habituals pels quals se suspenen comptes d'AdSense per trànsit no vàlid

Fer clic als anuncis al vostre contingut
  • Els editors no poden fer clic als anuncis que hi ha al seu lloc web o canal de YouTube, ni poden inflar artificialment les impressions o els clics que reben els seus anuncis, ja sigui a través de mitjans manuals o automatitzats. A més, els editors de YouTube han d'ometre els anuncis quan veuen els seus propis vídeos per evitar que s'inflin artificialment els costos dels anunciants.

• Si voleu obtenir més informació sobre un dels anunciants que surten al vostre lloc web, introduïu l'URL de l'anunci directament a la barra d'adreces del navegador.

Un o diversos usuaris fan clic repetidament als anuncis al vostre contingut
  • Els editors no poden demanar a altres usuaris que actualitzin la pàgina o facin clic als anuncis. Això inclou demanar als usuaris que donin suport al lloc web o canal, oferir recompenses als usuaris per veure anuncis o fer cerques, i prometre recaptar diners per a tercers a canvi de practicar aquest comportament.
Consell: visiteu el Centre d'ajuda d'AdMob per obtenir informació sobre les suspensions de comptes d'AdMob.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.