Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brugeradministration

Ofte stillede spørgsmål om brugeradgang

Nedenfor finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål om brugeradministration i AdSense.

Udvid alle  Skjul alle Hvem kan administrere brugere?

Du skal have administratoradgang for at tilføje og fjerne brugere eller ændre en brugers adgangsniveau.

Hvorfor kan jeg ikke tilføje denne bruger?
  • Brugeren er allerede tilknyttet en anden aktiv eller deaktiveret AdSense-konto. Bemærk! Dette gælder ikke for Ad Exchange-konti.
  • Brugeren er det alternative brugernavn for et eksisterende AdSense-login. Dette login kan være tilknyttet den pågældende AdSense-konto eller en anden AdSense-konto eller -ansøgning.
  • AdSense er ikke aktiveret på brugerens G Suite-konto. Kontakt din G Suite-administrator for at aktivere AdSense.
Der er pludselig flere brugere på min konto. Hvem har tilføjet disse brugere?

Du modtager en mail, hver gang en ny bruger føjes til din konto, så du kan finde ud af, hvem der har tilføjet en bruger, ved at finde den mail, du har modtaget. Du kan også spørge de andre administratorer på din konto.

Er der en grænse for, hvor mange administratorer eller standardbrugere jeg kan føje til min konto?
Nej. Du kan føje lige så mange administratorer eller standardbrugere til din konto, som du ønsker, men du kan ikke flette eller kombinere din konto med en anden AdSense-konto.
Kan jeg overføre min AdSense-konto til en anden?
Nej. Administratorer kan ændre bankoplysninger og/eller tilføje nye administratorer, men de kan ikke overføre AdSense-konti til andre.
Jeg har fået en invitation, men vil gerne bruge en anden Google-konto som login end den, invitationen blev sendt til.

Kontakt den administrator, der sendte invitationen, og bed vedkommende om at sende en ny invitation til den adresse, du gerne vil bruge i stedet for.

Jeg vil ikke tilføje en anden bruger. Jeg vil bare gerne ændre mit login.

Det kan du gøre på to forskellige måder:

• Rediger loginoplysningerne på din Google-konto
    Du kan ændre mailadressen/loginoplysningerne ved at redigere den Google-konto, du bruger til at få adgang til AdSense. Denne mulighed er kun tilgængelig for e-mailadresser, der ikke er fra Gmail, og påvirker alle de produkter, der er tilknyttet din Google-konto.
  • Tilknyt en anden Google-konto som dit login
    Hvis du har administratoradgang, kan du invitere en ny administrator, logge ind som den nye administrator og derefter fjerne dit oprindelige login på din Google-konto.
Hvem bliver underrettet, når der foretages ændringer?

Administratorer og den berørte bruger får tilsendt en mail, når en bruger bliver tilføjet eller fjernet, eller når brugerens adgangsniveau bliver ændret.

Hvad betyder statussen "afventer" i tabellen "Brugere med loginadgang"?

Statussen "afventer" betyder, at brugeren endnu ikke har accepteret invitationen ved at klikke på linket i mailen. Brugere har 30 dage til at acceptere en invitation, før den udløber.

Jeg er blevet fjernet fra min konto. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt kontoadministratoren direkte. Bemærk! Google AdSense kan ikke mægle i stridsspørgsmål om adgang brugere imellem.

Hvordan ved jeg, hvilket adgangsniveau jeg har?
  • Som administrator kan du se en liste over alle brugere og deres adgangsniveauer.
  • Når du har accepteret en invitation til at få adgang til en konto, får du at vide, hvilket adgangsniveau du har.
  • Hvis dit adgangsniveau ændres, modtager du en mail, der fortæller dig, hvad dit nye adgangsniveau er.
Jeg kan ikke længere få adgang til min konto. Hvad skal jeg gøre?

Brug vores loginfejlfinding for at hjælpe os med at finde ud af, hvorfor du ikke kan få adgang til din konto, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvordan får jeg vist en liste over brugere på min konto?

Hvis du har administratoradgang, kan du se en liste over de brugere, der har adgang til en konto.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Adgang og godkendelse og derefter på Brugeradministration.
  4. Du kan se listen over brugere under "Brugeradministration".
Bemærk! Kontoindehaveren er eneansvarlig for ejendommene i AdSense-programmet. Administratorer skal være forsigtige, når de giver brugere adgang til en konto. Alle de brugere, der føjes til en konto, skal overholde AdSense-programpolitikkerne.

Har du spørgsmål?

Spørg i fællesskabet