Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Maksuosoitteen muuttaminen AdSense-tilillä

Voit muuttaa maksuosoitteen AdSense-tililläsi näin:

  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Klikkaa Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Maksuprofiili-osiosta klikkaa Kirjoita viesti kohdan Nimi ja osoite vierestä.
  5. Päivitä maksuosoitteesi Osoite-kenttiin.
  6. Klikkaa Tallenna.

Maksumaan muuttaminen

Valitettavasti et voi muuttaa AdSensessa maksuosoitteesi maata. Jos olet muuttanut uuteen maahan tai uudelle alueelle, sinun on peruutettava nykyinen AdSense-tilisi ja luotava uusi AdSense-tili.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false