Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Canviar el nom i l'adreça d'un perfil de pagaments

Tot i que els termes i condicions d'AdSense o les condicions del servei d'AdSense per a YouTube, segons correspongui, no permeten la transferència de la propietat d'un compte, podeu actualitzar el nom o l'adreça de pagaments per corregir-hi errors ortogràfics o per fer canvis derivats d'un matrimoni, d'una defunció o d'una fusió d'empreses.

Abans de començar

Com es pot canviar el nom o l'adreça de pagaments

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Si teniu diferents comptes de pagaments per a AdSense i YouTube, assegureu-vos de seleccionar el compte de pagaments correcte.
  4. Feu clic a Gestiona la configuració.
  5. A la secció "Perfil de pagaments", feu clic a Redacta, al costat de "Nom i adreça".
  6. Introduïu el nom de pagaments que vulgueu.
    Consell: en el cas dels comptes d'empresa, la primera línia ha de ser el nom de l'empresa i la segona, el nom del contacte de l'empresa.
  7. Actualitzeu l'adreça de pagament als camps "Adreça".
  8. Feu clic a Desa.

Els canvis fets abans del dia 20 de cada mes se solen aplicar al pagament del mes en qüestió, mentre que els duts a terme després d'aquest dia no s'apliquen fins al cicle de pagament del mes següent.

Canviar el país de pagament

Malauradament, no és possible canviar el país de la vostra adreça de pagament a AdSense. Si us heu traslladat a un país o territori diferents, haureu de cancel·lar el compte d'AdSense i crear-ne un altre.

Tornar a enviar informació fiscal

El nom del formulari fiscal es copia automàticament del nom de contacte que hi ha al perfil de pagaments. Cada vegada que actualitzeu el nom del beneficiari, també heu de tornar a enviar la vostra informació fiscal. Per obtenir més informació, consulteu com podeu enviar la informació fiscal a Google.

En el cas dels editors estatunidencs, el camp de nom W9 es preemplena amb el nom del perfil del beneficiari.

Les empreses dels Estats Units que siguin entitats excloses han de tenir en compte, en emplenar el formulari fiscal W9, que la primera línia del nom ha de ser el nom de la persona o entitat que presenti l'autoliquidació de l'empresa. Consulteu com es pot enviar informació fiscal d'una entitat exclosa.

Canviar el nom d'un perfil de pagaments després de completar la verificació d'identitat

Un cop hàgiu verificat correctament la vostra identitat, no podreu canviar el nom al perfil de pagaments. Si teniu un motiu vàlid per canviar el nom, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.