Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Accountinstellingen

Een vergeten gebruikersnaam of wachtwoord voor AdSense herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord voor AdSense bent vergeten of problemen ondervindt wanneer u inlogt, gebruikt u de probleemoplosser Kan niet inloggen bij mijn Google-account om weer toegang te krijgen tot uw account.

Uw Google-account biedt toegang tot veel Google-producten. We raden u daarom aan uw wachtwoord niet met anderen te delen.

Als u geen toegang heeft tot uw Google-account

Als u niet langer toegang heeft tot het Google-account dat aan uw AdSense-account is gekoppeld, volgt u deze stappen om uw Google-account te herstellen.