Werkbalk voor Google-uitgevers

De Toolbar voor Google-uitgevers installeren

Als u de Toolbar voor Google-uitgevers wilt gebruiken, moet u deze installeren en toegang geven tot het Google-account dat is gekoppeld aan uw account.

1. Blader naar de pagina voor de Toolbar voor Google-uitgevers (van Google).
  2. Klik op Toevoegen aan Chrome.
  3. Klik op Toevoegen in het dialoogvenster dat wordt weergegeven, Het pictogram Google Publisher Toolbar icon that looks like a white line graph against a blue background. voor de Toolbar voor Google-uitgevers wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de browser.
  4. Klik op het pictogram van de Toolbar voor Google-uitgevers.
  5. Klik op Toestaan om de Toolbar voor Google-uitgevers toegang te verlenen tot uw account.
  6. Log in op het Google-account dat is gekoppeld aan uw account.

Vanuit uw Chrome-venster klikt u op het pictogram rechtsboven in uw browser om de prestaties van uw account te bekijken.

Nadat u de Toolbar voor Google-uitgevers heeft geïnstalleerd, hoeft u verder niets te doen om updates van de toolbar te ontvangen.