Werkbalk voor Google-uitgevers

Advertentie-overlays op de site inschakelen

Advertentie-overlays op de site worden weergegeven over uw advertenties wanneer u uw site weergeeft in Chrome. Indien beschikbaar geeft elke advertentie-overlay informatie weer over de advertentie, zoals de koper en zichtbare URL; anders wordt alleen de naam van het advertentieblok weergegeven. U kunt ook op een overlay klikken om het venster 'Toolbar voor Google-uitgevers - Advertentiedetails' te openen. Het venster 'Advertentiedetails' geeft een gedetailleerde weergave van een advertentie, plus knoppen om ongeschikte advertenties te blokkeren en problemen met advertenties te melden.

Als u voor het eerst inlogt nadat u de toolbar heeft gedownload of geüpgraded, wordt de lijst 'Sites geautoriseerd om advertentie-overlays weer te geven' gevuld met de belangrijkste sites die aan uw account zijn gekoppeld. U kunt deze lijst op elk moment openen en bewerken via het tandwielpictogram op de toolbar.

Uw site autoriseren in 'Instellingen'

Toestaan dat advertentie-overlays worden weergegeven op uw site:

1. Klik op het pictogram van de Toolbar voor Google-uitgevers Google Publisher Toolbar icon that looks like a white line graph against a blue background. in de rechterbovenhoek van uw browser om het accountoverzicht te laden.
  2. Klik in het accountoverzicht op de link Help en opties.
  3. Ga naar het gedeelte Instellingen.
  4. Voeg het domein (of de URL) van uw sites toe en autoriseer deze om advertentie-overlays op de site weer te geven. Geef één domein per regel op.
    De site moet uw eigendom zijn. Anders krijgt u geen advertentie-overlays te zien.
  5. Klik op Opslaan. Nu kunt u door uw site bladeren om de advertentie-overlays die u heeft ingeschakeld, te bekijken. Als u geen advertentie-overlays ziet op de opgegeven URL, moet u de pagina vernieuwen om te zorgen dat het domein werkelijk wordt toegevoegd.

ls u meer details wilt weergeven over een advertentie, klikt u op de overlay (wordt gemarkeerd wanneer u deze met uw muis aanwijst) waarna het venster 'Toolbar voor Google-uitgevers - Advertentiedetails' wordt geopend.

Wanneer u op een advertentie-overlay klikt die is gegenereerd door de toolbar, genereert u geen ongeldige klikken.