Werkbalk voor Google-uitgevers

De Toolbar voor Google-uitgevers

De Toolbar voor Google-uitgevers is een Chrome-extensie waarmee u actuele informatie over uw account kunt bekijken terwijl u op uw site browst met Chrome. Voor deze werkbalk wordt het Google-account gebruikt waarop u bent ingelogd om een overzicht te geven van uw inkomsten en prestaties, plus advertentie-overlays met rapportage- en blokkeerknoppen op de pagina zelf. Meer informatie over Google Chrome en Chrome-extensies.

De Toolbar voor Google-uitgevers biedt de volgende functies:

Meer informatie over het installeren van de Toolbar.