Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Zelfgeactiveerde betalingsstop

Een zelfgeactiveerde betalingsstop is een instelling waarmee u tijdelijk voorkomt dat uw betalingen naar u worden overgemaakt. Wanneer u een zelfgeactiveerde betalingsstop instelt, worden uw advertenties gewoon verder weergegeven en blijft u daaruit inkomsten genereren. U kunt op elk gewenst moment een zelfgeactiveerde betalingsstop verwijderen als u uw betalingen wilt hervatten. Informatie over het instellen van een zelfgeactiveerde betalingsstop.