Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Opnå bedre effektivitet ved AdSense til søgning

Hvordan kan du placere et søgefelt på dit website, så du kan få mere trafik? Vi har sammensat denne detaljerede liste over forslag til optimering. Nedenfor er opstillet de mest effektive:

• Placer søgefeltet på toplinjen eller i nærheden af navigationsmenuen.

• Gør søgefelterne så store som muligt.

• Placer dem på søgeresultatsiderne.

• På lange sider med meget indhold kan du placere et ekstra søgefelt i bunden.

Du kan finde flere tips i blogindlæggene "Chasing the perfect layout with AdSense for search" og "Optimizing your search box".

Abonner på optimeringstips!