Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Mejorar el rendimiento de AdSense para búsqueda

¿Cómo puede colocar un cuadro de búsqueda en el sitio web para conseguir más tráfico? Hemos elaborado una lista detallada de sugerencias de optimización. Estas son las más eficientes:

• Coloque el cuadro de búsqueda en la barra superior o cerca del menú de navegación.

• Diseñe los cuadros de búsqueda con el mayor tamaño posible.

• Colóquelos en las páginas de resultados de búsqueda.

• En las páginas con mucho contenido, coloque un cuadro de búsqueda adicional al final.

Para obtener más consejos, visite "Chasing the perfect layout with AdSense for search" (A la caza de la disposición perfecta con AdSense para búsqueda) y "Optimizing your search box" (Cómo optimizar el cuadro de búsqueda)".

Suscríbase a los consejos de optimización

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda