Mainosten salliminen ja estäminen

AdSense-opas mainosten sallimiseen ja estämiseen sivustolla

Käytettävissä on useita sivustolla näytettävien mainosten hallintaa helpottavia ratkaisuja, joiden avulla voit tarkistaa ja estää sivuillasi mahdollisesti näytettäviä mainoksia.

Saat lisätietoja käytettävissäsi olevista estovaihtoehdoista katsomalla videon.

Julkaisijoiden käytettävissä olevat estovaihtoehdot

Tilisi Estoasetukset-sivulla voit kertoa meille, mitä tai minkälaisia mainoksia et halua näytettävän sivustollasi.

Mainostajan URL-osoite

Oletetaan, että käytät osoitetta WidgetUniverse.com ja pääasiallinen kilpailijasi käyttää osoitetta WidgetGalaxy.com. Koska sivusi sisältö koskee widgettejä, WidgetGalaxyn mainokset liitetään automaattisesti sivustoosi. Voit välttää kilpailijasi mainosten näyttämisen lisäämällä osoitteen WidgetGalaxy.com estettyjen mainostajien URL-osoitteiden luetteloon. Lisätietoja mainostajien URL-osoitteiden estämisestä.

Yleinen mainosluokka

Voit estää yleisiin luokkiin, kuten vaatteisiin, internetiin, kiinteistöihin ja ajoneuvoihin, liittyvät mainokset. Yleisen luokan estäminen on käytettävissä vain tietyillä kielillä sivuston kielestä riippumatta.

Arkaluonteinen mainosluokka

Voit estää arkaluonteisiin aiheisiin, kuten uskontoon, politiikkaan ja seksiin ja seksuaalisuuteen, viittaavat mainokset. Arkaluonteisen luokan estäminen on käytettävissä vain tietyillä kielillä sivuston kielestä riippumatta.

Mainosverkosto

Hyväksyttyjen Google-mainosverkostojen mainoksia voidaan näyttää sivuillasi oletusarvoisesti. Tällä sivulla voit sallia tai estää tietyt kolmannen osapuolen mainosverkostot tai kaikki tulevat mainosverkostot. Lisätietoja mainosverkostojen sallimisesta ja estämisestä.

Ad Review Center

Ad Review Centerissä voit katsella ja käsitellä yksittäisiä mainoksia, jotka on näytetty sivuillasi. Lue lisää Ad Review Centeristä.

Muut estämisvaihtoehdot

Google Publisher Toolbar

Tämän Chrome-laajennuksen avulla voit estää yksittäisiä mainoksia ja mainostajien URL-osoitteita peitoilla, jotka näkyvät mainoksissasi sivustosi selaamisen yhteydessä. Lue lisätietoja Google Publisher Toolbarista.