Mainosten salliminen ja estäminen

AdSense-opas mainosten sallimiseen ja estämiseen sivustolla

AdSensessa on useita sivustolla näytettävien mainosten hallintaa helpottavia ratkaisuja, joiden avulla voit tarkistaa ja estää sivuillasi näytettäviä mainoksia.

Julkaisijoiden käytettävissä olevat estovaihtoehdot

Huom. Mainosten estämistä kannattaa käyttää säästeliäästi. Kaikkien mainosten salliminen edistää kilpailua mainoshuutokaupassa, koska tällöin yhdestä impressiosta kilpailee suurin mahdollinen määrä mainoksia.

Eston hallinta

Tilisi Eston hallinta ‑sivulla voit ilmoittaa meille, mitä yksittäisiä mainoksia tai minkätyyppisiä mainoksia et haluat näyttää sivuillasi.

Ad Review Center

Ad Review Centerissä voit katsoa ja käsitellä yksittäisiä mainoksia, joita on näytetty sivuillasi. Lue lisää Ad Review Centeristä.

Mainostajan URL-osoite

Oletetaan, että oma sivustosi on osoitteessa WidgetUniverse.com ja pääasiallisen kilpailijasi sivusto osoitteessa WidgetGalaxy.com. Koska sivusi aiheena ovat widgetit, WidgetGalaxyn mainokset yhdistetään automaattisesti sivustoosi. Voit välttää kilpailijasi mainosten näyttämisen lisäämällä osoitteen WidgetGalaxy.com estettyjen mainostajien URL-osoitteiden luetteloon. Lue lisää mainostajien URL-osoitteiden estämisestä.

Arkaluontoinen mainosluokka

Voit estää arkaluontoisiin aiheisiin liittyvien luokkien mainokset eli esimerkiksi uskontoon, politiikkaan ja seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät mainokset. Arkaluontoisten luokkien estäminen on käytettävissä vain tietynkielisille mainoksille sivuston kielestä riippumatta.

Yleinen mainosluokka

Voit estää yleisiin luokkiin, kuten vaatteisiin, internetiin, kiinteistöihin ja ajoneuvoihin, liittyvät mainokset. Yleisten luokkien estäminen on käytettävissä vain tietynkielisille mainoksille sivuston kielestä riippumatta.

Mainosverkosto

Googlen hyväksymien mainosverkostojen mainoksia voidaan näyttää sivuillasi oletusarvoisesti. Tällä sivulla voit sallia tai estää tietyt kolmannen osapuolen mainosverkostot tai kaikki tulevat mainosverkostot. Lue lisää mainosverkostojen sallimisesta ja estämisestä.

Muut estämisvaihtoehdot

Google Publisher Toolbar

Tämä Chrome-laajennus näyttää sivustollasi olevien mainosten päällä peittokuvia, joista voit estää yksittäisiä mainoksia ja mainostajien URL-osoitteita. Lue lisää Google Publisher Toolbarista.