Tillad og bloker annoncer

Vejledning i, hvordan du tillader og blokerer visning af annoncer på dit website

For at give dig mere kontrol over, hvilke annoncer der vises på dit website, tilbyder vi flere muligheder for at gennemgå og blokere annoncer, som kan blive vist på dine sider.

På siden Tillad og bloker annoncer på din konto kan du informere os om eventuelle annoncer og annoncetyper, du gerne vil have blokeret.

Vær opmærksom på, at blokering af annoncer giver en lavere mulig indtjening, da blokeringen fjerner annoncørers bud fra auktionen og giver mindre konkurrence om din annonceplads. Vi anbefaler, at du kun blokerer de annoncer, som du mener er uegnede for dine brugere.

Annoncørwebadresse

Lad os antage, at du driver WidgetUniverse.com, og din største konkurrent driver WidgetGalaxy.com. Da dine sider handler om widgets, bliver WidgetGalaxy-annoncer automatisk matchet med dit website. For at undgå at vise din konkurrents annoncer kan du føje WidgetGalaxy.com til din liste med blokerede annoncørwebadresser, så du aldrig mere ser annoncer fra dem. Få flere oplysninger om blokering af annoncørwebadresser.

Generel annoncekategori

Du kan blokere annoncer fra generelle kategorier, f.eks. tøj, internet, fast ejendom og køretøjer. Generel kategoriblokering er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset websitets sprog.

Følsom annoncekategori

Du kan blokere annoncer fra bestemte kategorier vedrørende følsomme emner såsom religion, politik eller referencer til sex og seksualitet. Blokering af følsomme kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset websitets sprog.

Annoncenetværk

Annoncer fra certificerede Google-annoncenetværk har som standard tilladelse til at blive vist på dine sider. På denne side kan du tillade og blokere specifikke tredjepartsannoncenetværk eller alle fremtidige annoncenetværk. Få flere oplysninger om, hvordan du tillader og blokerer annoncenetværk.

Center for annoncegennemgang

I Center for annoncegennemgang kan du se individuelle annoncer, der er blevet vist på dine sider, og foretage forskellige handlinger med hensyn til disse annoncer. Få flere oplysninger om Center for annoncegennemgang.

Andre valgmuligheder for blokering

Google Publisher Toolbar

Med denne Chrome-udvidelse kan du blokere individuelle annoncer og annoncørwebadresser via overlejringer, der vises på dine annoncer, når du navigerer på dit website. Få flere oplysninger om Google Publisher Toolbar.

Iza is an AdSense expert and the author of this help page. Help her improve this article by leaving feedback below.