Vejledning i tilladelse og blokering af annoncer

For at give dig mere kontrol over de annoncer, der vises på dit website, tilbyder vi flere muligheder for at gennemgå og blokere annoncer, som kan blive vist på dine sider.

På fanen Tillad og bloker annoncer i din konto kan du fortælle os, om der er annoncer, du ikke ønsker, og hvilke typer du ikke ønsker.

Annoncørwebadresse

Lad os antage, at du driver WidgetUniverse.com, og din største konkurrent driver WidgetGalaxy.com. Da dine sider handler om widgets, bliver WidgetGalaxy-annoncer automatisk matchet med dit website. For at undgå at vise din konkurrents annoncer kan du føje WidgetGalaxy.com til din liste med blokerede annoncørwebadresser, så du aldrig mere ser annoncer fra dem. Få flere oplysninger om blokering af annoncørwebadresser.

Generel annoncekategori

Du kan blokere annoncer fra generelle kategorier, som f.eks. tøj, internet, fast ejendom og køretøjer. Generel kategoriblokering er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog uanset websitets sprog.

Følsom annoncekategori

Du kan blokere annoncer fra bestemte kategorier vedrørende følsomme emner såsom religion, politik eller referencer til sex og seksualitet. Blokering af følsomme kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog uanset websitets sprog.

Annoncenetværk

Annoncer fra certificerede Google-annoncenetværk har som standard tilladelse til at blive vist på dine sider. På denne side kan du tillade og blokere specifikke tredjepartsannoncenetværk eller alle fremtidige annoncenetværk. Få flere oplysninger om, hvordan du tillader og blokerer annoncenetværk.

Annoncer (Center for annoncegennemgang)

Center for annoncegennemgang gør det muligt for dig at gennemgå og reagere på individuelle annoncer, som kan vises på dine sider. Du kan bruge siden Indstillinger til at vælge dine gennemgangsindstillinger:

• Vis annoncer med det samme
    Denne indstilling maksimerer din potentielle indtjening ved at åbne for konkurrence blandt alle annoncer, der er berettigede til at blive vist på dit website, med det samme. Du kan gennemgå annoncer for alle målretningstyper kontekstmålretning, interessebaseret målretning og placeringsmålretning), når de er blevet vist på dit website.

• Tilbagehold alle annoncer i en gennemgangsperiode på 24 timer
    Med denne indstilling kan du se på placeringsmålrettede annoncer, før de vises på dit website, og beslutte, om de skal vises på dine sider eller ej.

Uanset hvilken indstilling du vælger, kan du gennemgå de annoncer, der er kvalificeret til at blive vist på dine sider, og blokere dem efter annonce eller AdWords-konto. Hvis du vælger "Tilbagehold annoncer", får du vist de nye annoncer på fanen Kommende. Hvis du vælger "Vis annoncer", får du vist dem på fanen Viste.

Du kan se annoncer, du tidligere har blokeret, på fanen Blokerede.

Få flere oplysninger om gennemgang af annoncer i Center for annoncegennemgang.

Andre valgmuligheder for blokering

Google Publisher Toolbar

Med denne Chrome-udvidelse kan du blokere individuelle annoncer og annoncørwebadresser via overlejringer, der vises på dine annoncer, når du navigerer på dit website. Få flere oplysninger om Google Publisher Toolbar.