Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Derfor holdes utbetalinger tilbake i AdSense-kontoer

Utbetalingene dine kan holdes tilbake av følgende årsaker:

Gå til: Avgifter | Betalinger | Overholdelse av regler

Tax Avgifter

Årsakdo this Dette bør du sjekkedo this Slik fjerner du problemet
Du har ikke sendt inn avgiftsinformasjon. Er utbetalingsadressen din i et land der Google krever at du oppgir visse typer avgiftsinformasjon? Send inn avgiftsinformasjonen din til Google.

payments Betalinger

Årsakdo this Dette bør du sjekkedo this Slik fjerner du problemet
Du har ikke bekreftet identiteten din. Har du sendt inn de nødvendige dokumentene til Google?

Bekreft identiteten din.

Du har ikke bekreftet adressen din. Har du mottatt en PIN-kode i posten? Skriv inn PIN-koden for å bekrefte utbetalingsadressen din.
Du har ikke valgt betalingsmåte. Har inntektene dine nådd grensen for valg av betalingsmåte? Legg inn ønsket betalingsmåte.
Du holder selv tilbake en utbetaling. Har du valgt å sette AdSense-betalingene dine på pause? Du må oppheve den selvvalgte tilbakeholdingen for å begynne å motta betalinger igjen.
Merk: Det kan også være andre betalingsrelaterte årsaker til at utbetalinger holdes tilbake. Hvis utbetalingene dine holdes tilbake, ser du et varsel på Betalinger-siden. Klikk på varselet for å finne ut hva du må gjøre for å oppheve tilbakeholdingen, slik at du kan motta utbetalinger igjen.

policy Overholdelse av regler

Årsakdo this Dette bør du sjekkedo this Slik fjerner du problemet
Utbetalinger holdes tilbake på grunn av kontokontroll.

Før utbetalingen kan gjennomføres, må du gi visse opplysninger til Google Payments-teamet for å bekrefte identiteten din.

Ser du et varsel i Googles betalingssenter?

Har du mottatt en forespørsel fra Google Payments-teamet der du blir bedt om å bekrefte personopplysningene dine?

Gå til Googles betalingssenter , og følg fremgangsmåten i varselet.
Vi sjekker om kontoen din overholder programretningslinjene for AdSense.

Vi overvåker alle kontoer for å kontrollere at de er i tråd med retningslinjene, og for å unngå ugyldig aktivitet. Når kontoer evalueres, hender det at utbetalinger holdes tilbake midlertidig.

Ser du et varsel på Betalinger-siden? Du trenger ikke gjøre noe selv. Denne tilbakeholdingen fjernes automatisk når gjennomgangen er over, forutsatt at kontoen overholder retningslinjene og trafikken er gyldig.