Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Waarom er voor je AdSense-account een betalingsstop geldt

Je betalingen kunnen om de volgende redenen worden ingehouden:

Ga naar: Belasting | Betalingen | Naleving

Belastingen Belasting

Redendoe het volgende Wat je moet controlerendoe het volgende Wat je moet doen
Je hebt je belastinggegevens niet opgegeven. Bevindt je betalingsadres zich in een land waar Google je kan verplichten bepaalde belastinggegevens op te geven? Geef je belastinggegevens op aan Google.

betalingen Betalingen

Redendoe het volgende Wat je moet controlerendoe het volgende Wat je moet doen
Je hebt je identiteit niet geverifieerd. Heb je de vereiste documenten bij Google ingediend?

Je identiteit verifiëren.

Je hebt je adres niet geverifieerd. Heb je per post een pincode ontvangen? Geef je pincode op om je betalingsadres te verifiëren.
Je hebt geen betaalmethode ingesteld. Hebben je inkomsten de drempelwaarde voor selectie van een betaalmethode bereikt? Stel de gewenste betaalmethode in.
Je hebt een zelfgeactiveerde betalingsstop niet opgeheven. Heb je ervoor gekozen je betalingen van AdSense te onderbreken? Hef de zelfgeactiveerde betalingsstop op om weer betalingen te ontvangen.
Opmerking: Er kan ook een betalingsstop worden ingesteld bij andere problemen met betalingen. Als je betalingen worden ingehouden, zie je een melding op de pagina Betalingen. Klik op de melding voor informatie over hoe je de betalingsstop kunt opheffen en weer betalingen kunt ontvangen.

beleid Naleving

Redendoe het volgende Wat je moet controlerendoe het volgende Wat je moet doen
Er is een betalingspauze tijdens het verificatieproces ingesteld voor je account

Je moet bepaalde gegevens verstrekken aan ons Payments-team om je identiteit te bevestigen voordat je betaling kan worden uitgevoerd.

Staat er een melding in je Google-betalingscentrum?

Heb je van het Google Payments-team het verzoek gekregen om je persoonlijke informatie te verifiëren?

Ga naar het Google-betalingscentrum en voer de stappen in de melding uit.
Je account wordt momenteel beoordeeld om na te gaan of het voldoet aan het Programmabeleid van AdSense.

Alle accounts worden regelmatig gecontroleerd op naleving van het beleid en op eventuele ongeldige activiteiten. Als je account wordt onderzocht, kan het voorkomen dat we een tijdelijke betalingsstop instellen.

Staat er een melding op de pagina Betalingen? Je hoeft geen actie te ondernemen. Deze betalingsstop wordt na het onderzoek automatisch opgeheven als je account voldoet aan het beleid en je verkeer geldig is.