Maksut

Miksi AdSense-tilisi maksut on jäädytetty?

Maksujasi voidaan jäädyttää seuraavista syistä:

Verot

Syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Et ole lähettänyt verotietojasi. Onko maksuosoitteesi maassa, jossa Google edellyttää tiettyjen verotietojen toimittamista? Lähetä verotiedot Googlelle.

Maksut

Syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Et ole todentanut henkilöllisyyttäsi. Oletko lähettänyt tarvittavat asiakirjat Googlelle?

Todenna henkilöllisyytesi.

Et ole todentanut osoitettasi. Oletko saanut postissa henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN)? Todenna maksuosoitteesi PIN‑koodin avulla.
Et ole valinnut maksutapaa. Ovatko tulosi saavuttaneet maksutavan valinnan kynnyksen? Valitse maksutapasi.
Et ole poistanut maksujen keskeytystä. Oletko keskeyttänyt AdSense-maksusi? Poista maksujen keskeytys, jotta voit taas saada maksuja.
Huom. Maksun jäädytys voi johtua myös muista maksuihin liittyvistä asioista. Jos maksusi on jäädytetty, näet ilmoituksen Maksut-sivulla. Klikkaamalla ilmoitusta saat selville, kuinka voit poistaa jäädytyksen ja käynnistää maksut.

Vaatimustenmukaisuus

Syy Tarkistettavat asiat Jäädytyksen poistaminen
Tililläsi on käytäntöjen noudattamiseen liittyvä jäädytys.

Ennen kuin voit saada maksusi, sinun on annettava maksutiimillemme tietoja henkilöllisyytesi todentamista varten.

Oletko saanut Google Payments ‑tiimiltä pyynnön todentaa henkilökohtaiset tietosi? Todenna henkilötietosi.
Tilisi tarkistus on käynnissä AdSense-ohjelmakäytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi.

Kaikkia tilejä valvotaan käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi ja virheellisen toiminnan havaitsemiseksi. Toisinaan maksusi voidaan jäädyttää väliaikaisesti tilisi tarkistamisen ajaksi.

Näkyykö Maksut-sivullasi ilmoitus? Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tilisi on käytäntöjen mukainen ja liikenteesi hyväksyttävää, jäädytys poistuu automaattisesti tutkinnan päätyttyä.