Maksut

Miksi AdSense-tilin maksut on jäädytetty?

Maksuja voidaan jäädyttää seuraavista syistä:

Siirry kohtaan Verot | Maksut | Vaatimustenmukaisuus

Tax Verot

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Ratkaisu
Et ole lähettänyt verotietojasi. Onko maksuosoitteesi maassa, jossa Google edellyttää tiettyjen verotietojen toimittamista? Lähetä verotiedot Googlelle.

payments Maksut

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Ratkaisu
Et ole vahvistanut henkilöllisyyttäsi. Oletko lähettänyt tarvittavat asiakirjat Googlelle?

Vahvista henkilöllisyytesi.

Et ole vahvistanut osoitettasi. Oletko saanut postissa henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN)? Vahvista maksuosoitteesi PIN‑koodin avulla.
Et ole valinnut maksutapaa. Ovatko tulosi saavuttaneet maksutaparajan? Valitse maksutapasi.
Et ole poistanut maksujen keskeytystä. Oletko keskeyttänyt AdSense-maksusi? Poista maksujen keskeytys, jotta voit taas saada maksuja.
Huom. Maksujäädytys voi johtua myös muista maksuihin liittyvistä asioista. Jos maksusi on jäädytetty, näet ilmoituksen Maksut-sivulla. Klikkaamalla ilmoitusta saat selville, kuinka voit poistaa jäädytyksen ja käynnistää maksut.

policy Vaatimustenmukaisuus

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Ratkaisu
Tililläsi on käytäntöjen noudattamiseen liittyvä jäädytys.

Ennen kuin voit saada maksusi, sinun on annettava maksutiimillemme tietoja henkilöllisyytesi vahvistamista varten.

Näkyykö Google-maksukeskuksessa ilmoitus?

Oletko saanut Google Payments ‑tiimiltä pyynnön vahvistaa henkilökohtaiset tietosi?

Siirry Google-maksukeskukseen ja seuraa ilmoituksessa olevia ohjeita.
Tilisi tarkistus on käynnissä AdSense-ohjelmakäytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi.

Kaikkia tilejä valvotaan käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi ja kelpaamattoman toiminnan havaitsemiseksi. Toisinaan maksusi voidaan jäädyttää väliaikaisesti tilisi tarkastamisen ajaksi.

Näkyykö Maksut-sivullasi ilmoitus? Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tilisi on käytäntöjen mukainen ja liikenteesi hyväksyttävää, jäädytys poistuu automaattisesti tarkastuksen päätyttyä.