AdSense-tilin käytön aloittaminen

AdSenseen kirjautuminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kirjautua sisään Google AdSense ‑tilillesi.

Eikö kirjautuminen onnistu?

Jos sinulla on ongelmia tilille kirjautumisessa, kokeile näitä vianetsintäominaisuuksia:

Näin kirjaudut sisään AdSense-tilillesi

1. Siirry osoitteeseen https://www.google.fi/adsense.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana, joilla rekisteröidyit AdSenseen.
  4. Klikkaa Kirjaudu sisään.
    Huom. Jos et ole hyväksynyt Google AdSensen uusimpia käyttöehtoja, sinua pyydetään tekemään niin kirjautuessasi sisään. Kun olet lukenut käyttöehdot, valitse valintaruutu ja siirry tilillesi klikkaamalla Hyväksyn.