Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Betalingsgrænser

Vi introducerer en ny beta med betalingsoplysninger på fanen Tjen penge i YouTube Studio-mobilappen. Med denne beta kan kvalificerede youtubere nemmere få indblik i, hvordan deres indtjening omsættes til betalinger. Med denne betaversion kan du se:
  • din status for næste betaling
  • din betalingshistorik for de seneste 12 måneder, bl.a. dato, udbetalt beløb og en betalingsoversigt
Få flere oplysninger i vores forumindlæg.

Der er flere omsætningsgrænser, der har indflydelse på, om du er kvalificeret til at modtage betaling for din AdSense-indtjening. Disse grænser varierer afhængigt af rapporteringsvalutaen på din konto. Når en grænse er nået, er du muligvis nødt til at gøre noget. Læs beskrivelsen og se nedenstående tabel for at få flere oplysninger om disse grænser.

Eksempler på omsætningsgrænser med fem trin

1. Grænse vedrørende angivelse af skatteoplysninger

Afhængigt af hvor du bor, kan du blive pålagt at angive visse oplysninger til skattemæssige formål. Hvis du er forpligtet til at indsende skatteoplysninger, har du mulighed for at gøre det, første gang du logger ind på din konto. Få oplysninger om, hvordan du indsender dine skatteoplysninger til Google.

2. Verificeringsgrænse

Når din indtjening når verificeringsgrænsen, skal du gøre følgende:

Bemærk! Hvis du har en separat betalingskonto for henholdsvis AdSense og YouTube, skal du få dine oplysninger verificeret, når verificeringsgrænsen er nået på en af dine betalingskonti. Du behøver kun at få din adresse verificeret én gang.

3. Grænse vedrørende valg af betalingsmetode

I henhold til vores vilkår og betingelser er aktive konti først kvalificerede til at modtage betaling, når betalingsgrænsen er nået. Da vi ikke udsteder betalinger for beløb under denne grænse, tillader vi ikke, at udgivere vælger en betalingsform, før deres nuværende saldo når grænsen vedrørende betalingsmetode. Du kan få flere oplysninger i betalingsvejledningen.

Bemærk! Hvis du har en separat betalingskonto for henholdsvis AdSense og YouTube, skal du vælge en betalingsform for hver betalingskonto, når betalingsgrænsen er nået.

4. Betalingsgrænse

Der udbetales penge til dig, når din indtjening når betalingsgrænsen, forudsat at der ikke er nogen tilbageholdelse af betaling på din konto, og at du overholder vores programpolitikker. Du kan få flere oplysninger om, hvornår du modtager betaling, i oversigten over betalingsforløb.

Bemærk! Hvis du har en separat betalingskonto for henholdsvis AdSense og YouTube, skal betalingsgrænsen være nået på begge betalingskonti, før der foretages udbetaling.

5. Kontolukningsgrænse

Hvis du beslutter dig for at lukke din AdSense-konto og din kontosaldo overstiger kontolukningsgrænsen, modtager du din sidste betaling ca. 90 dage efter månedens udgang, forudsat at du har fuldført den obligatoriske fremgangsmåde til modtagelse af betaling.

Grænseværdier for hver valuta og betalingskonto

Hver betalingskonto på din AdSense-konto (f.eks. udbetalinger fra YouTube) har sin egen grænse. Nedenstående grænseværdier gælder for hver af dine betalingskonti.

Grænser Skatteoplysninger Verificering Betalingsmetode Betaling Kontolukning
Amerikanske dollar (USD) 0 USD 10 USD 10 USD 100 USD 10 USD
Australske dollar (AUD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 AUD 100 AUD 15 AUD
Canadiske dollar (CAD) 0 CAD 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 CAD 100 CAD 10 CAD
Chilenske pesos (CLP) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 6.000 CLP 60.000 CLP 6.000 CLP
Tjekkiske koruna (CZK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 200 CZK 2.000 CZK 200 CZK
Danske kroner (DKK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 60 NOK 600 NOK 60 DKK
Euro (EUR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 EUR 70 EUR 10 EUR
Britiske pund (GBP) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 GBP 60 GBP 10 GBP
Hongkong-dollar (HKD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 100 HKD 800 HKD 100 HKD
Ungarske forint (HUF) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 2.000 HUF 20.000 HUF 2.000 HUF
Indonesiske rupiah (IDR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 130.000 IDR 1.300.000 IDR 130.000 IDR
Israelske shekel (ILS) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 40 ILS 400 ILS 40 ILS
Japanske yen (JPY) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 1.000 JPY 8.000 JPY 1.000 JPY
Jordanske dinarer (JOD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 7 JOD 70 JOD 7 JOD
Mexicanske pesos (MXN) 0 MXN 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 120 MXN 1.200 MXN 120 MXN
Marokkanske dirham (MAD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 80 MAD 800 MAD 80 MAD
Newzealandske dollar (NZD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 NZD 130 NZD 15 NZD
Norske kroner (NOK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 60 NOK 600 NOK 60 NOK
Peruvianske soles (PEN) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 30 PEN 300 PEN 30 PEN
Polske zloty (PLN) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 30 PLN 300 PLN 30 PLN
Singaporeanske dollar (SGD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 SGD 150 SGD 15 SGD
Sydafrikanske rand (ZAR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 100 ZAR 1.000 ZAR 100 ZAR
Svenske kroner (SEK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 70 SEK 700 SEK 70 SEK
Schweiziske franc (CHF) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 CHF 100 CHF 10 CHF
Tunesiske dinarer (TND) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 20 TND 200 TND 20 TND
Tyrkiske lire (TRY) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 20 TRY 200 TRY 20 TRY
Forenede Arabiske Emiraters dirham (AED) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 35 AED 350 AED 35 AED
Uruguayanske pesos (UYU) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 240 UYU 2.400 UYU 240 UYU