AdSense for games (AFG)

AdSense for Games – översikt

Annonser för spel (beta)

Annonser för spel (beta) är en ny AdSense-produkt som hjälper dig att öka dina intäkter genom att visa annonser i dina HTML5-spel. Vi är för närvarande i stadiet med en sluten betaversion. Ange ditt intresse via detta formulär så att vi kan uppdatera dig när vi övergår till den öppna betaversionen och allmän tillgänglighet.

Det här behöver du veta

• Vi kan inte garantera att ditt konto aktiveras eftersom det måste kvalificeras som partner.
  • Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Google kontaktar dig för framtida produktuppdateringar gällande Annonser för spel.
  • Vi sparar denna data och behandlar den i enlighet med Googles integritetspolicy.