H5 Games Ads (beta)

Rekisteröidy H5 Games Adsiin (beta)

H5 Games Adsin (beta) avulla voit kasvattaa tulojasi ottamalla HTML5- eli H5-peleissäsi käyttöön välimainokset ja palkkion tarjoavat mainokset. Ohjelma on tällä hetkellä betavaiheessa. Ilmaise kiinnostuksesi täyttämällä tämä lomake. Kun täytät hakulomakkeen, sinulle myös ilmoitetaan, kun tuote tulee yleisesti saataville. Lue lisää H5 Games Adsin (beta) tarjoamista eduista.

Hyvä tietää

• Tilin hyväksymistä ei voida taata, sillä se riippuu siitä, täyttääkö yhteistyökumppani vaaditut ehdot.
  • Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksen siihen, että Google ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaakseen tulevista H5 Games Ads ‑tuotepäivityksistä.
  • Säilytämme antamasi tiedot ja käytämme niitä Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Haluatko sisällyttää mainoksia H5-peleihisi ja jatkaa käytäntöjen noudattamista?

Lue lisää H5-pelejä koskevien parhaiden käytäntöjen infograafista.