AdSense peleille

AdSense peleille: esittely

AdSense peleille tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa HTML5‑verkkopeleillä hyödyntämällä Googlen interaktiivisten mediamainosten ohjelmistokehityspakettia (IMA SDK). Sen avulla kehittäjät voivat tehdä mainospyyntöjä AdSense‑verkostoon, tulkita mainosvastauksia ja näyttää mainoksia. Monet johtavat pelien julkaisijat käyttävät tätä pakettia pelin sisäisten mainosten pyytämiseen ja näyttämiseen.

Vaatimukset
Mainosmuodot
Integrointivaihtoehdot
Lisäresurssit

Vaatimukset

Jos haluat integroida AdSense peleille ‑ohjelman HTML5‑pohjaisiin verkkopeleihisi, ota huomioon seuraavat edellytykset:

• Muista noudattaa AdSense‑ohjelmasääntöjä ja erityisiä pelikäytäntöjä.
  • Käytä pelien käynnistysohjelmaa, joka tukee Googlen interaktiivisten mediamainosten ohjelmistokehityspaketin integrointia ja/tai joka on VAST 3.0‑ ja VPAID 2 JS ‑yhteensopiva.
  • Käytä HTML5‑pohjaista pelien käynnistysohjelmaa, sillä AdSense peleille on käytettävissä vain HTML5‑pohjaisessa pelisisällössä.
  • Varaa käyttöösi paljon pelisisältöä eli vähintään 70 % pelisisältöä ja yli miljoona pelien näyttökertaa kuukaudessa.

AdSense peleille ‑ohjelman käytön aloittaminen

Alkuun

Mainosmuodot

Googlen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketti tukee seuraavia mainostyyppejä:

• Video: videomainos, joka näytetään pelin latauksen aikana, pelitasojen välillä tai pelin lopussa (eli peliä edeltävä mainos, peliin sisältyvä mainos ja pelin jälkeinen mainos).
    • Tavallinen: ei-ohitettavat videomainokset, jotka voidaan näyttää peliä edeltävän mainoksen, peliin sisältyvän mainoksen ja pelin jälkeisen mainoksen paikalla.
    • TrueView: ohitettavat videomainokset, jotka käyttäjä voi ohittaa noin viiden sekunnin kuluttua ja jotka voidaan näyttää peliä edeltävänä mainoksena tai peliin sisältyvänä mainoksena pelin tasojen välillä.
      TrueView'n ohitettavia mainoksia voivat käyttää vain lisäkäytäntöjä noudattavat AdSense peleille ‑julkaisijat. Lisätietoja on AdSensen videokohtaisissa ohjeissa.
    Example video ad

Kuva 1: esimerkki videomainoksesta.

Example TrueView video ad

Kuva 2: esimerkki TrueView-videomainoksesta.

• Koko mainospaikan mainos: teksti-, kuva- tai multimediamainos, joka näytetään tavallisesti pelin latauksen aikana, pelitasojen välillä tai pelin lopussa. Koko mainospaikan mainokset sisältävät kestolaskurin, näkyvän mainostekstin ja sulkemispainikkeen. Koko mainospaikan mainos sulkeutuu automaattisesti, kun se on näkynyt 15 sekunnin ajan.Example full-slot ad

Kuva 3: esimerkki koko mainospaikan mainoksesta.

Alkuun

Integrointivaihtoehdot

Voit valita liiketoimintamalliisi parhaiten sopivan AdSense peleille ‑integrointivaihtoehdon:

• Yksinkertainen

Helpoin tapa integroida AdSense peleille HTML5‑peleihin on käyttää yksinkertaista integrointia. Tämä on nopeasti käyttöönotettava ratkaisu, joka tarjoaa käyttöön kaikki AdSense peleille ‑ominaisuudet ja ‑mainosmuodot. Jos haluat käyttää tätä yksinkertaista integrointivaihtoehtoa, ilmoita kiinnostuksestasi.

• Tarkennettu

Julkaisijat, jotka haluavat tarkemman ja muokattavan integroinnin, voivat ottaa HTML5‑pelissä käyttöön interaktiivisten mediamainosten HTML5‑ohjelmistokehityspaketin. Tämä vaihtoehto tarjoaa joustavuutta, kuten joitain ominaisuuksia Google Ad Managerin kautta. Huomaa kuitenkin, että tämä on myös monimutkaisempi tapa.

Aloita tarkennetun vaihtoehdon käyttö integroimalla interaktiivisten mediamainosten HTML5‑ohjelmistokehityspaketti käyttöönotto‑ohjeiden ja teknisen pika‑aloitusoppaan ohjeiden mukaisesti. Nämä kaksi sivua auttavat tarvittavien vaiheiden suorittamisessa.

Alkuun

Lisäresurssit

Alkuun