Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

H5-Games-annoncer (beta)

Tilmeld dig H5-Games-annoncer (beta)

H5-Games-annoncer, som indtil videre er tilgængelig i en betaversion, giver dig mulighed for at øge din indtjening ved at vise mellemliggende annoncer og bonusannoncer i dine HTML5-spil (H5-spil). Du kan angive din interesse via denne formular. Hvis du udfylder interesseformularen, bliver du også opdateret, når produktet bliver mere generelt tilgængeligt. Få flere oplysninger om fordelene ved H5-Games-annoncer (beta).

Vigtige oplysninger

• Der er ingen garanti for, at en partners konto bliver godkendt, da det afhænger af, om vedkommende er kvalificeret.
  • Når du udfylder denne formular, giver du samtidig samtykke til, at Google må kontakte dig angående kommende produktopdateringer vedrørende H5-Games-annoncer.
  • Disse data gemmes og behandles i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.

Vil du vise annoncer i dine H5-spil og overholde politikkerne?

Få flere oplysninger i vores infografik over optimale løsninger for H5-spil.