Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis en jocs H5 (beta)

Registrar-se a Anuncis en jocs H5 (beta)

Anuncis en jocs H5 (beta) us permet incrementar els guanys mostrant anuncis intersticials i amb recompensa als jocs HTML5 (H5). Actualment es troba en versió beta. Indiqueu el vostre interès mitjançant aquest formulari. Quan empleneu el formulari d'interès, també podreu rebre actualitzacions a mesura que el producte tingui més disponibilitat general. Obteniu més informació sobre els avantatges que ofereix Anuncis en jocs H5 (beta).

Què heu de saber

• No es garanteix l'aprovació del compte, ja que està subjecta als criteris d'idoneïtat del partner.
  • En emplenar aquest formulari, accepteu que Google us informi sobre actualitzacions de producte futures d'Anuncis en jocs H5.
  • Conservarem aquestes dades i les tractarem d'acord amb la política de privadesa de Google.

Voleu mostrar anuncis als jocs H5 i complir la política?

Obteniu més informació a la infografia sobre pràctiques recomanades de la política de jocs H5.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Desbloquejar el potencial de creixement

No us perdeu les estadístiques valuoses d'AdSense. Activeu aquesta opció per rebre informes de rendiment, consells personalitzats i invitacions a seminaris web que us poden ajudar a augmentar els guanys.

Activa