Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

H5 Games-annonser (beta)

Registrer deg for H5 Games-annonser (beta)

Med H5 Games-annonser (beta) kan du oppnå høyere inntekter ved å vise interstitial-annonser og annonser med belønning i HTML5 (H5)-spillene dine. Programmet er foreløpig på betastadiet. Hvis du er interessert i å delta, kan du fylle ut dette skjemaet. Da holder vi deg oppdatert etter hvert som produktet blir mer offentlig tilgjengelig. Finn ut mer om fordelene ved H5 Games-annonser (beta).

Viktig informasjon

• Vi kan ikke garantere at kontoen din er kvalifisert. Du må oppfylle kvalifiseringskriteriene for partnere.
  • Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du i at Google kan kontakte deg i forbindelse med fremtidige produktoppdateringer for H5 Games-annonser.
  • Vi lagrer disse opplysningene og behandler dem i samsvar med Googles personvernregler.

Vil du vise annonser i H5-spillene dine og overholde retningslinjene?

Finn ut mer i infografikken for anbefalte fremgangsmåter for H5-spill.