Mainosten salliminen ja estäminen

Arkaluontoisten luokkien estäminen AdSensessa

Voit estää tiettyihin arkaluontoisiin luokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sivustollasi päivittämällä AdSense-tilisi Arkaluontoiset luokat ‑asetuksen. Jos suodatat mainosluokan luokkasuodatuksen avulla, kaikkien kohdistustyyppien ja mainosmuotojen näkyminen estetään. Voit estää arkaluonteiset luokat tuotetasolla tai sivustotasolla.

Huomaa, että sivustosi kieleen katsomatta voit estää arkaluonteisten luokkien mainosten näyttämisen vain tuetuilla kielillä.

Ennen kuin estät arkaluonteisen luokan, voit tarkastella aiemmin näytettyjä mainoksia. Näin saat entistä paremman käsityksen siitä, minkälaisia mainoksia kukin luokka sisältää. Luokkien estäminen ‑osiossa on suora linkki Ad Review Centeriin. Mainoksia tarkastelemalla avulla voit tehdä parempia päätöksiä siitä, haluatko torjua tietyn mainoksen vai koko mainosluokan.

Esto sivustotasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Varmista, että Sisältö on valittuna.
  4. Valitse Sisältö-osiosta verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jolle haluat asettaa eston.
    Jos luettelossa ei näy sivustoasi, voit lisätä sen sivustojen hallinta ‑ominaisuuden avulla.
  5. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkista Arkaluontoiset luokat ‑välilehteä.
  6. Salli tai estä luokkia sivun asetusten avulla. Valinta tallentaa muutokset automaattisesti.

Esto tuotetasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Esimerkiksi koskien AdSense sisällölle -ohjelmaa, valitse Sisältö.
  4. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkista Arkaluontoiset luokat ‑välilehteä.
  5. Salli tai estä luokkia sivun asetusten avulla. Valinta tallentaa muutokset automaattisesti.
Arkaluonteisten luokkien sivulla näkyvien mainosten näyttökertojen yhteenlaskettu prosenttiosuus voi olla suurempi tai pienempi kuin 100 %, koska mainokset on voitu luokitella useisiin luokkiin tai niitä ei ole luokiteltu mihinkään luokkaan.