Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Opgeslagen rapporten

Een opgeslagen rapport is een rapport met specifieke instellingen die u heeft aangepast en heeft opgeslagen voor toekomstig gebruik. De periode en instellingen die u gebruikt om een rapport te genereren, kunnen worden ingesteld als opgeslagen rapport waartoe u later snel toegang heeft.