Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Nettstedstilgang

Vis annonser på sider som krever pålogging

Etter at kontoen din er aktivert, kan du vise Google-annonser på sider som krever pålogging, ved å opprette en pålogging for robotsøkeprogrammet. Da gir du AdSense-søkeroboten for annonser tilgang til å besøke sidene dine og vise annonser.

Du kan gjøre dette ved å oppgi påloggingsinformasjon for nettstedet ditt og bekrefte nettstedet via Search Console. Følg denne fremgangsmåten:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Konto.
  3. Klikk på Tilgang og autorisasjon og deretter på Tilgang for robotsøkeprogram.
  4. Klikk på Legg til pålogging i «Tilgang for robotsøkeprogram»-delen.
  5. Oppgi påloggingsinformasjonen som søkeroboten skal bruke for å få tilgang til nettstedet, i Påloggingsinformasjon-delen:
    • Begrenset katalog eller nettadresse: nettadressen søkeroboten ikke har tilgang til.
    • Påloggingsadresse: nettadressen søkeroboten skal gå til for å logge på.
    • Påloggingsmåte: metoden som brukes på nettstedet ditt for å autentisere brukere som logger på. POST og GET er vanlige autentiseringsmetoder.
    • Påloggingsparametere: legitimasjonen søkeroboten skal bruke for å logge på (f.eks. brukernavnet og passordet for nettstedet ditt). Med GET- og POST-metodene må du oppgi nøkkelverdi-parene for nettadresseparameteren, slik at tjeneren din returnerer en informasjonskapsel for pålogget tilgang.
  6. Klikk på Legg til pålogging.
  7. Logg på Search Console med Google-kontoen din. Du må bruke Google-kontoen for at eventuelle endringer du implementerer i Search Console, skal gjenspeiles i AdSense-kontoen din.
  8. Legg til nettstedet i Search Console ved å følge denne veiledningen. Pass på at du legger til det nettstedet du vil gi søkeroboten tilgang til.

Når du har bekreftet nettstedet, skal påloggingsinformasjonen du har oppgitt, gi AdSense-søkeroboten tilgang til de aktuelle sidene og vise annonser der.