Sivustojen pääsyoikeudet

Mainosten näkyminen kirjautumista edellyttävillä sivuilla

Kun tilisi on aktivoitu, voit näyttää Google-mainoksia kirjautumista edellyttävillä sivuilla määrittämällä indeksoijien sisäänkirjautumisen. Niiden avulla AdSense-indeksoija pääsee sivuillesi, jotta mainokset voivat näkyä.

Tätä varten sinun on ilmoitettava sivustollesi kirjautumiseen tarvittavat tunnukset ja vahvistettava sivustosi Search Consolen avulla. Tee näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse Käyttöoikeudet ja käyttöoikeuden vahvistus ja sen jälkeen Indeksointioikeudet.
  4. Klikkaa Indeksointioikeudet-osiosta Lisää kirjautumistiedot.
  5. Kirjoita Kirjautumistiedot-osioon kirjautumistiedot, joilla indeksointirobotti pääsee sivustollesi.
    • Rajoitettu hakemisto tai URL-osoite: URL-osoite, jonka käyttö on estetty indeksointirobotiltamme.
    • Kirjautumis-URL: URL-osoite, johon indeksointirobottimme tulisi siirtyä kirjautumista varten.
    • Kirjautumismenetelmä: Menetelmä, jota sivustosi käyttää kirjautuvien käyttäjien todentamiseen. Yleisimmät todennusmenetelmät ovat POST ja GET.
    • Sisäänkirjautumisparametrit: Kirjautumistiedot, joita indeksointirobottimme käyttää sisäänkirjautumisessa (esimerkiksi käyttäjänimi ja salasana sivustollesi). Anna GET- ja POST-menetelmille URL-parametrien avain-arvo-parit siten, että palvelin palauttaa evästeen kirjautumiskäyttöä varten.
  6. Klikkaa Lisää kirjautumistiedot.
  7. Kirjaudu Search Consoleen Google-tililläsi. Sinun on käytettävä Google-tiliäsi, jotta Search Consolessa tekemäsi muutokset näkyvät AdSense-tililläsi.
  8. Lisää sivusto Search Console ‑tilillesi näiden ohjeiden mukaisesti. Varmista, että lisäät sivuston, jolle haluat indeksointirobottimme pääsevän.

Kun olet vahvistanut sivustosi, AdSense-indeksoijan pitäisi päästä sivuillesi määrittämiesi kirjautumistietojen avulla ja mainosten pitäisi alkaa näkyä.