Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Toegang tot site

Advertenties tonen op pagina's die beveiligd zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord

Nadat uw account is geactiveerd, kunt u een crawler-login maken om Google-advertenties te tonen op pagina's van uw site waarvoor inloggen is vereist. Hiermee krijgt de AdSense-advertentiecrawler toegang tot uw site, waarop daarna advertenties kunnen worden geplaatst.

U moet inloggegevens voor uw site verstrekken en uw site laten verifiëren met Search Console.

Volg deze stappen.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Toegang en verificatie en vervolgens op Crawlertoegang.
  4. Klik in het gedeelte Crawler-toegang op Inloggegevens toevoegen.
  5. Voer in het gedeelte Inloggegevens de inloggegevens in die onze crawler gebruikt om toegang tot uw site te krijgen:
    • Afgeschermde directory of URL: De URL die is geblokkeerd voor onze crawler.
    • Login-URL: De URL die onze crawler moet bezoeken om in te loggen.
    • Login-methode: De verificatiemethode die uw site gebruikt voor gebruikers die inloggen. De POST- en GET-methode zijn veelgebruikte verificatiemethoden.
    • Inlogparameters: De inloggegevens waarmee onze crawler inlogt bij uw site, zoals de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw site. Voor GET- en POST-methoden voert u de sleutel/waarde-paren voor de URL-parameter zo in dat uw server een cookie retourneert wanneer er is ingelogd. Klik op + Een extra parameter toevoegen als u extra parameters wilt toevoegen.
  6. Klik op Login toevoegen.
  7. Log in bij Search Console met uw Google-account. U moet uw Google-account gebruiken, anders worden de wijzigingen die u aanbrengt in Search Console niet doorgevoerd in uw AdSense-account.
  8. Voeg uw site toe aan uw Search Console-account. Zorg ervoor dat u de site toevoegt waartoe u onze crawler toegang wilt geven.

Nadat u uw site heeft laten verifiëren, kan de AdSense-crawler met de inloggegevens die u heeft verstrekt toegang krijgen tot uw site. Daarna kunnen er advertenties worden getoond.