Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Ändra din inloggningsinformation för AdSense

Du kan ändra informationen du använder för att logga in på ditt AdSense-konto på flera sätt. Tänk på att om du ändrar ditt lösenord eller din e-postadress för inloggning påverkar det också hur du loggar in på dina andra produkter från Google.

Om du har problem med att logga in på ditt konto kan du testa vårt felsökningsverktyg för inloggning.

Byta lösenord

Så här ändrar du lösenordet från ditt AdSense-konto:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Konto.
  3. Klicka på Inställningar och sedan på Personliga inställningar.
  4. Klicka på Redigera lösenord i Google-konton i avsnittet E-postadress för inloggning.

Sidan för ditt Google-konto öppnas.

5. Gör så här för att ändra eller återställa Google-kontots lösenord.

Ändra din e-postadress

Det finns flera sätt att göra detta:

Ändra e-postadressen i ditt Google-konto

Du kan ändra din e-postadress genom att redigera det Google-konto som du använder för AdSense. Detta är inte möjligt för Gmail-adresser. Följ de här stegen för att ändra e-postadressen för ditt Google-konto.

Lägg till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto

Du kan lägga till en e-postadress som inte är primär e-postadress i ett annat Google-konto eller i ett Gmail-konto. Alternativa e-postadresser fungerar ungefär som din primära e-postadress, och du kan bland annat använda dem för att logga in och ta emot aviseringar. Följ dessa steg för att lägga till en alternativ e-postadress.

Koppla ett annat Google-konto som AdSense-inloggning

Om du har administratörsbehörighet till ditt AdSense-konto kan du ändra det Google-konto som är kopplat till ditt konto:

1. Lägg till en ny användare i ditt AdSense-konto och ändra sedan användarens åtkomstnivå till Administratör.
  2. Logga in på ditt AdSense-konto som den nya administratören.
  3. Ta bort ditt ursprungliga Google-konto. Läs om hur du tar bort en användare från ditt konto.