Tilin asetukset

AdSense-kirjautumistietojen muuttaminen

Voit muuttaa AdSense-tilisi kirjautumistietoja monella eri tavalla. Huomaa, että salasanan tai kirjautumissähköpostiosoitteen muuttaminen vaikuttaa myös siihen, miten kirjaudut muihin Google-tuotteisiin.

Jos sinulla on ongelmia tilille kirjautumisessa, kokeile kirjautumisen vianetsintäominaisuutta.

Salasanan vaihtaminen

Näin voit vaihtaa AdSense-tilisi salasanan:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Henkilökohtaiset asetukset.
  4. Klikkaa Kirjautumissähköposti-kohdasta Muokkaa salasanaa Google-tilit-sivulla.

Google-tilisi avautuu.

5. Vaihda tai nollaa salasana Google-tililläsi seuraamalla näitä ohjeita.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Voit tehdä tämän jollakin alla olevista tavoista.

Sähköpostiosoitteen muuttaminen Google-tilillä

Voit muuttaa sähköpostiosoitteesi muokkaamalla Google-tiliä, jolla käytät AdSensea. Tämä onnistuu vain, jos kyseessä ei ole Gmail-osoite. Muuta Google-tilisi sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla.

Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen lisääminen Google-tilille

Voit lisätä sähköpostiosoitteen, joka ei ole ennestään minkään muun Google- tai Gmail-tilin ensisijainen sähköpostiosoite. Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite toimii lähes samalla tavalla kuin ensisijainen sähköpostiosoite. Voit käyttää vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta muun muassa sisäänkirjautumiseen ja ilmoitusten vastaanottamiseen. Lisää vaihtoehtoinen sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla.

Toisen Google-tilin vaihtaminen AdSense-kirjautumistunnukseksi

Jos sinulla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet AdSense-tilillesi, voit vaihtaa tiliin liitetyn Google-tilin näin:

1. Lisää AdSense-tilillesi uusi käyttäjä ja vaihda kyseisen käyttäjän käyttöoikeustasoksi järjestelmänvalvoja.
  2. Kirjaudu AdSense-tilille uutena järjestelmänvalvojana.
  3. Poista alkuperäinen Google-tili. Lue, miten poistat käyttäjän tililtä.