Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Com afecten els paràmetres de consulta la cerca relacionada per a anuncis automàtics

Afegir els URL de les pàgines de contingut amb diversos paràmetres o paràmetres dinàmics pot afectar la renderització de la cerca relacionada per a anuncis automàtics a les vostres pàgines. Si creieu que aquest pot ser el motiu pel qual no veieu la cerca relacionada per a anuncis automàtics a les vostres pàgines, seguiu la guia que s'indica a continuació.

Abans que els termes de cerca relacionada es mostrin al vostre lloc, Google ha de rastrejar les vostres pàgines per generar termes suggerits que siguin rellevants contextualment. Fins que no s'hagi rastrejat una pàgina, no es poden mostrar termes de cerca relacionats en aquesta pàgina.

Els URL que contenen paràmetres de consulta, com ara variables de seguiment, identificadors d'usuari, identificadors de sessió o altres identificadors dinàmics, poden interferir en la capacitat del rastrejador d'avaluar el contingut principal de les pàgines. Això pot fer que es mostrin termes de cerca relacionats inexactes o irrellevants.

En concret, els identificadors dinàmics poden dificultar o, fins i tot, impedir que Google determini si s'ha rastrejat una pàgina. Si no ho podem fer, no es podran mostrar els termes de cerca relacionats. Això vol dir que perdeu l'oportunitat d'interaccionar amb els usuaris i de monetitzar el vostre lloc web amb la cerca relacionada per a anuncis automàtics.

Per treure el màxim profit de la cerca relacionada per a anuncis automàtics a les vostres pàgines, us recomanem que eviteu utilitzar paràmetres d'URL dinàmics que no afectin significativament el contingut, l'aspecte o la funcionalitat de la pàgina, o que n'eviteu l'ús excessiu. La cerca relacionada per a anuncis automàtics té un millor rendiment quan una pàgina de contingut té un URL coherent amb cada visita.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.