Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Actualització de les proves de Privacy Sandbox d'AdSense

Publicat el 12 de desembre de 2023

Context

Com a part dels compromisos de Google amb l'Autoritat de Competència i de Mercats (CMA) del Regne Unit, les plataformes publicitàries de Google, inclòs AdSense, treballen sota la supervisió de la CMA per dissenyar i dur a terme experiments que avaluïn l'eficàcia de les API de Privacy Sandbox i altres senyals que preserven la privadesa que admeten casos d'ús clau de publicitat en línia sense galetes de tercers.

Com a part de les proves facilitades per Chrome, Chrome proporciona dos modes de prova que permeten als llocs web previsualitzar com funcionen el comportament i la funcionalitat dels llocs web sense galetes de tercers.

• Mode A: el quart trimestre de 2023, els proveïdors d'AdTech que provin Privacy Sandbox podran activar la recepció d'etiquetes coherents en un subconjunt de navegadors Chrome. AdSense ha estat provant activament en aquest mode.
  • Mode B: el primer trimestre de 2024, Chrome desactivarà globalment les galetes de tercers a l'1% del trànsit de Chrome. Amb el mode B, AdSense executarà una prova per avaluar l'impacte de la discontinuació de les galetes de tercers i informarà sobre els resultats a la CMA el segon trimestre de 2024.

Els dos modes continuaran, com a mínim, fins al 2n trimestre de 2024. A més, un cop que les galetes de tercers es desactivin en el mode B (per a l'1% del trànsit de Chrome), es mantindran desactivades durant tota la fase d'eliminació progressiva de les galetes de tercers.

L'objectiu principal de les proves del mode B és entendre quantitativament l'impacte de la discontinuació de les galetes de tercers i l'efectivitat de les tecnologies de Privacy Sandbox.

Provar el disseny

A la configuració de la prova del mode B, el trànsit es divideix en tres grups, tal com recomana la CMA.

• Control 1: valor de referència de l'estat actual (amb galetes de tercers, si estan disponibles).
  • Control 2: sense galetes de tercers, sense API de Privacy Sandbox, amb altres solucions de mitigació, com ara galetes pròpies per a la personalització de l'editor.
  • Tractament: sense galetes de tercers amb API de Privacy Sandbox, amb altres solucions de mitigació, com ara les galetes pròpies per a la personalització de l'editor.

Què s'ha d'esperar dels resultats de la prova?

La prova ens ajudarà a avaluar l'efectivitat de les API de rellevància de Privacy Sandbox i a compartir els nostres resultats amb l'Autoritat de Competència i de Mercats del Regne Unit, Chrome i el sector. Preveiem que els resultats d'aquesta prova es compartiran amb la CMA l'abril de 2024.

Esperem que els resultats d'aquestes proves siguin un indicador anticipat del rendiment esperat sense galetes de tercers. Ho consideraríem un punt de referència, ja que a mesura que l'ecosistema es prepara per a la discontinuació de les galetes de tercers, esperem que el rendiment millori amb l'adopció, l'optimització i la cobertura de Privacy Sandbox i d'altres tecnologies centrades en la privadesa.

Cal dur a terme alguna acció per a l'editor com a part d'aquestes proves?

No cal que l'editor faci cap acció com a part d'aquestes proves. AdSense treballa directament amb Chrome, les SSP i les DSP participants, així com la CMA, per dur a terme la prova.

Els editors poden desactivar aquestes proves?

Els editors poden desactivar l'API Protected Audience o Topics mitjançant la política de permisos de Chrome. Tanmateix, els editors no poden desactivar les proves facilitades per Chrome per a casos d'ús de publicitat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.