Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Criteria

Leeftijdsvereiste voor een AdSense-account

Zoals vermeld in de algemene voorwaarden van AdSense, moeten uitgevers ten minste achttien jaar zijn om deel te nemen aan het AdSense-programma.

Als u jonger bent dan achttien jaar

Als u nog geen achttien jaar bent, kunt u een ouder of voogd zich laten aanmelden met zijn of haar eigen Google-account. Als dat AdSense-account is goedgekeurd, worden alle betalingen uitgekeerd aan de volwassene die verantwoordelijk is voor de site.

Aanmelden voor AdSense