Yksityisyys ja viestit ‑työkalun käyttäminen Ad Managerissa, AdMobissa ja AdSensessa

Jos sinulla jonkinlainen Ad Manager-, AdSense- ja AdMob-tilien yhdistelmä, käytät ehkä kutakin alustaa eri tarkoitukseen. AdMob tukee sovelluksia, AdSense sivustoja ja Ad Manager puolestaan molempia.

Näin sivustojen viestit toimivat Ad Managerissa ja AdSensessa

Kun olet luonut sivustolle viestin toisen alustan Yksityisyys ja viestit ‑välilehdellä, et voi luoda samalla sivustolle minkäänlaisia viestejä toisella alustalla.

Jos esimerkiksi luot sivustolle A viestin AdSensessa, et voi luoda sille viestejä Ad Managerissa.

Voit kuitenkin muuttaa sivustoon liitettyä isäntätuotetta Yksityisyys ja viestit ‑välilehdellä.

Useiden asiakkaiden hallinta (MCM) ja inventaarin hallinta (MI) Ad Managerissa sekä AdSense

Jos alijulkaisijalla on AdSense-tili ja Ad Managerin MCM MI ‑alatili ja sekä AdSense-tilillä että MI-ylätilillä julkaistaan sellaista sivustoa koskevia viestejä, jolle on lisätty alijulkaisijan AdSense-tagi ja MI-ylätilin Ad Manager ‑tagi, seurauksena on odottamatonta toimintaa, koska tällaisia asetuksia ei tueta.

Tässä tapauksessa MCM MI ‑alijulkaisijan on tehtävä jompikumpi seuraavista:

• Jos alijulkaisija haluaa hallinnoida viestejä itse, sen täytyy
    1. pyytää, että MI-ylätilillä julkaistut sivustoa koskevat viestit perutaan. Vaihtoehtoisesti alijulkaisija voi lisätä oman "viestit mainosestoa käyttäville" ‑tagikoodinsa saadakseen viestit hallintaansa.
    2. julkaista omat sivustoa koskevat viestinsä AdSense-tilillä.
  • Jos alijulkaisija haluaa, että viestejä hallinnoidaan MI-ylätilillä, sen täytyy
    1. perua kaikki AdSense-tilillä julkaistut sivustoa koskevat viestit
    2. pyytää, että viestit julkaistaan niitä hallinnoivalla MI-ylätilillä.

Lue lisää käyttäjäviesteistä ja useiden asiakkaiden hallinnasta (MCM).

Näin sovellusviestit toimivat Ad Managerissa ja AdMobissa

Kun olet luonut sovellukselle viestin, voit katsella sitä ja tehdä siihen muutoksia molemmilla alustoilla. Muutokset näkyvät kummassakin paikassa.

Jos esimerkiksi perut eurooppalaisiin asetuksiin perustuvan sovellusviestin julkaisun AdMobissa, peruminen koskee myös Ad Manageria.

Huomaathan lisäksi, että kun valitset eurooppalaisiin asetuksiin perustuvalle viestille mainoskumppanit AdMobissa, ne tulevat käyttöön myös Ad Managerin viesteissä (ja toisin päin).