Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Automatiska annonser

Om kontrollerna för att finjustera dina annonser (beta)

Kontrollerna för finjustera dina annonser är en ny uppsättning kontroller för automatiska annonser på sidan. De är utformade för att ge dig större kontroll över antalet annonser på sidan på dina sidor och avståndet mellan varje annons. De kan också göra det möjligt för automatiska annonser att hitta fler annonsplaceringar på dina artikelsidor.

När du väljer att aktivera kontrollerna för finjustering inaktiverar vi din befintliga inställning för annonsinläsning och ger dig följande nya kontroller:

• Högsta antal annonser: Bestäm det högsta antal annonser på sidan som ska visas på dina sidor.
  • Minsta avstånd mellan annonser: Välj hur mycket utrymme du vill ha mellan annonserna på sidan.
  • Hitta fler annonsplaceringar på artikelsidor: Välj om du vill att automatiska annonser ska identifiera fler potentiella placeringar för annonser på sidan på dina artikelsidor. Vi rekommenderar att du aktiverar denna kontroll eftersom den kan bidra till att maximera det potentiella resultatet av dina sidor.
    Obs! Att du aktiverar denna inställning betyder inte att automatiska annonser visar fler annonser, bara att det finns fler potentiella platser på artikelsidan där annonser kan visas. Hur många annonser som visas och var de visas beror på vilka inställningar du väljer för kontrollerna Maximalt antal annonser och Minsta avstånd mellan annonser.

Om du vill återgå till den ursprungliga inställningen för annonsinläsning kan du inaktivera Finjustera dina annonser.

Obs! Relaterad sökning efter automatiska annonser påverkas inte av att du finjusterar annonsinställningarna (beta).

Ställa in kontrollerna för finjustering

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser.
  3. Klicka på Redigera Redigera vid din webbplats i webbplatstabellen. Webbplatsen öppnas i förhandsgranskningen av annonsinställningar.
    Tips! Du kan prova olika annonsinställningar i förhandsgranskningen innan dina automatiska annonser aktiveras.
  4. Aktivera Automatiska annonser under Annonsinställningar.
  5. Klicka på På sidan-format.
  6. Aktivera Finjustera dina annonser.
  7. Välj alternativ:
    • Högsta antal annonser: Ställ in det högsta antalet annonser med skjutreglaget.
    • Minsta avstånd mellan annonser: Ange det minsta avståndet mellan annonser med skjutreglaget.
    • Hitta fler annonsplaceringar på artikelsidor: Markera kryssrutan om du vill att automatiska annonser ska identifiera fler potentiella annonsplaceringar på dina artikelsidor.
  8. Klicka på Använd på webbplatsen.

Det kan ta upp till en timme innan de nya inställningarna tillämpas på din webbplats.