Automaattiset mainokset

Mainosten hienosäädön asetukset (beta)

Mainosten hienosäädön asetukset ovat joukko uusia asetuksia sivunsisäisille Automaattisille mainoksille. Niillä voit hallita sitä, kuinka monta sivunsisäistä mainosta sivuillasi näkyy ja miten kaukana toisistaan mainokset ovat. Voit myös valita, että Automaattiset mainokset etsivät lisää mainoksen sijoitteluja artikkelisivuiltasi.

Kun valitset hienosäätöasetukset, nykyinen mainosmääräasetuksesi laitetaan pois päältä ja saat käyttöösi seuraavat uudet asetukset:

• Mainosten enimmäismäärä: Päätä, kuinka monta sivunsisäistä mainosta sivuillasi voi näkyä.
  • Mainosten välinen vähimmäisetäisyys: Päätä, kuinka paljon tilaa haluat sivunsisäisten mainosten väliin.
  • Etsi lisää mainoksen sijoitteluja artikkelisivuilta: Päätä, haluatko Automaattisten mainosten etsivän sivunsisäisille mainoksille lisää potentiaalisia sijoitteluja artikkelisivuiltasi. Suosittelemme, että laitat tämän asetuksen päälle, sillä se voi auttaa maksimoimaan sivujen tulokset.
    Huom. Asetuksen laittaminen päälle ei välttämättä tarkoita, että automaattisia mainoksia näkyy enemmän. Sen myötä artikkelisivuilla on vain enemmän paikkoja, joissa mainoksia voi näkyä. Se, kuinka paljon ja missä mainoksia näkyy, riippuu valituista Mainosten enimmäismäärä- ja Mainosten välinen vähimmäisetäisyys ‑asetuksista.

Jos haluat palauttaa alkuperäisen mainosmääräasetuksen, laita Mainosten hienosäätö ‑asetukset pois päältä.

Huom. Mainosten hienosäätöasetukset (beta) eivät vaikuta Automaattisten mainosten samantyyppinen haku ‑ominaisuuteen.

Mainosten hienosäädön käyttöönotto

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta. Sivustosi aukeaa mainosasetusten esikatselussa.
    Vinkki: Voit kokeilla esikatselussa eri mainosasetuksia ennen Automaattisten mainosten julkaisemista.
  4. Siirry Mainosasetukset-kohtaan ja laita Automaattiset mainokset päälle.
  5. Klikkaa Sivunsisäiset mainosmuodot.
  6. Laita Mainosten hienosäätö päälle.
  7. Valitse asetukset:
    • Mainosten enimmäismäärä: Aseta maksimimäärä liukusäätimen avulla.
    • Mainosten välinen vähimmäisetäisyys: Aseta mainosten välinen vähimmäisetäisyys liukusäätimen avulla.
    • Etsi lisää mainoksen sijoitteluja artikkelisivuilta: Merkitse ruutu valituksi, jos haluat Automaattisten mainosten etsivän lisää potentiaalisia sijoitteluja artikkelisivuiltasi.
  8. Klikkaa Käytä sivustolla.

Uudet asetukset tulevat käyttöön sivustollasi tunnin kuluessa.