Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Om finjustering af dine annonceindstillinger (beta)

Indstillingerne for "Finjuster dine annoncer" er en ny række tilvalgsindstillinger for sideplacerede automatiske annoncer. De er udviklet til at give dig større kontrol over antallet af sideplacerede annoncer på dine sider og afstanden mellem hver annonce. De kan også give Automatiske annoncer mulighed for at finde flere annonceplaceringer på dine artikelsider.

Når du tilvælger finjustering af dine indstillinger, deaktiverer vi din nuværende indstilling for antal indlæste annoncer og giver dig følgende nye indstillinger:

• Maksimalt antal annoncer: Giver dig mulighed for at bestemme det maksimale antal sideplacerede annoncer, der skal vises på dine sider.
  • Minimumafstand mellem annoncer: Giver dig mulighed for at vælge, hvor meget plads du vil have mellem dine sideplacerede annoncer.
  • Find flere annonceplaceringer på artikelsider: Giver dig mulighed for at vælge, om du vil have, at Automatiske annoncer finder flere mulige placeringer til dine sideplacerede annoncer på dine artikelsider. Vi anbefaler, at du aktiverer denne indstilling, da den kan hjælpe med at maksimere dine siders potentielle effektivitet.
    Bemærk! Aktivering af denne indstilling betyder ikke nødvendigvis, at Automatiske annoncer viser flere annoncer. Det betyder bare, at der er flere potentielle steder på din artikelside, hvor der kan blive vist annoncer. Antallet af annoncer, der vises, og hvor de vises, afhænger af, hvilke indstillinger du vælger til for indstillingerne "Maksimalt antal annoncer" og "Minimal afstand mellem annoncer".

Hvis du vil vende tilbage til din oprindelige indstilling for antal indlæste annoncer, kan du deaktivere Finjuster dine annoncer.

Bemærk! Finjustering af dine annoncer (beta) har ingen betydning for relateret søgning til indhold.

Sådan konfigurerer du finjusteringsindstillinger

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites. Dit website åbnes i forhåndsvisningen af annonceindstillinger.
    Tip! Du kan bruge forhåndsvisningen til at afprøve forskellige annonceindstillinger, inden de automatiske annoncer bliver vist live.
  4. Slå Automatiske annoncer til under "Annonceindstillinger".
  5. Klik på Sideplacerede formater.
  6. Aktivér Finjuster dine annoncer.
  7. Vælg blandt mulighederne:
    • Maksimalt antal annoncer: Brug skyderen til at angive det maksimale antal annoncer.
    • Minimumafstand mellem annoncer: Brug skyderen til at indstille afstanden mellem annoncer.
    • Find flere annonceplaceringer på artikelsider: Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil have, at Automatiske annoncer skal finde flere potentielle annonceplaceringer på dine artikelsider.
  8. Klik på Anvend på websitet.

Der kan gå op til en time, før de nye indstillinger anvendes på dit website.