Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Hoe de privacy van de gebruikers op uw site wordt beschermd

De gebruikersinformatie die wordt verzameld via gepersonaliseerd adverteren, wordt gebruikt conform het privacybeleid van Google. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

Bovendien stellen we gebruikers in staat om te zien hoe advertenties worden gepersonaliseerd via de Advertentie-instellingen, die ze kunnen vinden via Mijn account en meestal via de links 'Ads door Google' of 'AdChoices' in Google-advertenties. Gebruikers kunnen zich volledig afmelden voor gepersonaliseerde advertenties. We hopen dat gebruikers zich dankzij dit hulpprogramma betrokken en op hun gemak voelen met de advertenties die worden weergegeven. Ga voor meer informatie naar de FAQ (veelgestelde vragen) over het advertentiebeleid.