Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Om Offerwall-meddelanden (beta)

Den här informationen gäller bara utgivare som deltar i betaprogrammet Offerwall.

Offerwall (beta) -meddelanden är utformade för att hjälpa dig att öka intäkterna genom att diversifiera intäktsmöjligheterna på dina webbplatser. Visa ett Offerwall-meddelande för dina webbplatsbesökare så att de kan visa en premierad annons för att stödja din webbplats och få tillgång till ditt innehåll.

På fliken Integritet och meddelanden kan du skapa en Offerwall, definiera vilka sidor den visas på och hur ofta den visas för återkommande webbplatsbesökare.

Offerwall-kontrollerna har flyttats från Automatiska annonser till fliken Integritet och meddelanden. Om du var med i betaversionen av Offerwall hittar du nu dina meddelanden på fliken Integritet och meddelanden där du kan anpassa, publicera och ta bort dem.

Meddelandets struktur

Ett Offerwall-meddelande innehåller flera skärmar som visas för användarna när de visar ditt meddelande. Du kan förhandsgranska och konfigurera meddelandet i verktyget Integritet och meddelanden:

• Offerwall: Huvudskärmen i Offerwall-meddelandet. Visar en översikt över de användaralternativ som du aktiverar i meddelandeverktyget och anvisar besökarna att göra ett val för att fortsätta komma åt innehållet på din webbplats.
    • Logotyp: logotypen på din webbplats. Om du vill ta med en logotyp här ska du lägga till en logotyp på din webbplats.
    • Alternativ för användarval: En lista över de användaralternativ som Offerwall visar för användarna. Besökarna kan välja hur de vill komma åt innehållet på din webbplats.
      Obs! att visa en annons är för närvarande det enda alternativet för Offerwalls i AdSense.
  • Skärmar med användarval: Skärmarna som visas för webbplatsbesökarna när de klickar på ett alternativ för användarval i Offerwall och vidtar åtgärder för att slutföra användarvalet (till exempel genom att titta på en premierad annons). Vilka skärmar för användaralternativ som är tillgängliga för visning i meddelandeverktyget beror på vilka alternativ för användarval som du har aktiverat.
  • Tack: Ett bekräftelsemeddelande som tackar webbplatsbesökare som väljer och slutför ett av alternativen för användarval.

Språk som stöds

Du kan skapa meddelanden på olika språk. Vilket språk ditt meddelande visas på beror på vilket språk som är inställt på användarens enhet.

Språk som stöds för Offerwall-meddelanden

arabiska
bangla
bulgariska
danska
engelska (Förenade kungariket)
engelska (USA)
estniska
filippinska
finska
franska
grekiska
hebreiska
hindi
holländska
indonesiska
isländska
italienska
japanska
kinesiska (Kina)
koreanska
kroatiska
lettiska
litauiska
marathi
norska
persiska
polska
portugisiska (Brasilien)
portugisiska (Portugal)
rumänska
ryska
singalesiska
slovakiska
slovenska
spanska
spanska (Latinamerika)
svenska
tamil
telugu
thailändska
tjeckiska
turkiska
tyska
tyska (Schweiz)
ukrainska
ungerska
urdu
vietnamesiska

Tagga din webbplats med AdSense-kod för att visa användarmeddelanden

AdSense-koden krävs för att din webbplats ska kunna visa användarmeddelanden, inklusive Offerwall-meddelanden. Se till att du placerar AdSense-koden på din webbplats så att användarna ser meddelandena.