Offerwall-viestit (beta)

Nämä tiedot koskevat vain Offerwall-betaohjelmaan osallistuvia julkaisijoita

Offerwall (beta)  ‑viestit monipuolistavat sivustojen kaupallistamismahdollisuuksia ja auttavat kasvattamaan tuloja. Kun lisäät Offerwallin sivustollesi, kävijät voivat katsoa palkkion tarjoavan mainoksen tukeakseen sivustoa ja päästäkseen käyttämään sen sisältöä.

Yksityisyys ja viestit ‑välilehdellä voit luoda Offerwallin, määrittää sivut, joilla se näkyy, ja valita katselukertakynnyksen, jonka saavutettuaan kävijät näkevät viestin.

Offerwall-asetukset ovat siirtyneet Automaattiset mainokset ‑kohdasta Yksityisyys ja viestit -välilehdelle. Jos olit mukana Offerwall-betaohjelmassa aiemmin, löydät Offerwall-viestisi Yksityisyys ja viestit ‑välilehdeltä, jolla voit muokata ja julkaista niitä sekä perua niiden julkaisun.

Viestin rakenne

Offerwall-viestissä on useita ikkunoita, joita voit muokata ja esikatsella Yksityisyys ja viestit ‑välilehden viestityökalussa.

• Offerwall: Viestin pääikkuna. Sisältää yhteenvedon viestityökalussa päälle laittamistasi käyttäjän valinnoista ja ohjaa kävijän tekemään valinnan, jotta hän voi jatkaa sivuston käyttöä.
    • Logo: Sivustosi logo. Jos haluat, että logo näkyy viestissä, seuraa näitä ohjeita.
    • Käyttäjän valintavaihtoehdot: Lista Offerwallissa näkyvistä vaihtoehdoista. Kävijä voi valita niistä haluamansa päästäkseen käyttämään sivuston sisältöä.
      Huom. "Katso mainos" on tällä hetkellä ainoa AdSensen Offerwall-viesteissä käytettävissä oleva vaihtoehto.
  • Käyttäjän valintaikkunat: Ikkunat, jotka näkyvät kävijöille, kun he klikkaavat Offerwallista haluamaansa vaihtoehtoa ja tekevät siihen liittyvän asian (esimerkiksi katsovat palkkion tarjoavan mainoksen). Viestityökalussa saatavilla olevat valintaikkunat riippuvat siitä, mitkä valintavaihtoehdot olet laittanut päälle.
  • Kiitos: Vahvistusviesti, jossa kävijää kiitetään tietyn vaihtoehdon valitsemisesta ja sen mukaan toimimisesta.

Tuetut kielet

Voit luoda viestejä useilla eri kielillä. Käyttäjälle näkyvän viestin kieli määräytyy laitteen kieliasetuksen mukaan.

Offerwall-viesteissä tuetut kielet

arabia
bengali
bulgaria
englanti (Yhdistynyt kuningaskunta)
englanti (Yhdysvallat)
espanja
espanja (Latinalainen Amerikka)
filipino
heprea
hindi
hollanti
indonesia
islanti
italia
japani
kiina (Kiina)
korea
kreikka
kroatia
latvia
liettua
marathi
norja
persia
portugali (Brasilia)
portugali (Portugali)
puola
ranska
romania
ruotsi
saksa
saksa (Sveitsi)
sinhali
slovakki
sloveeni
suomi
tamili
tanska
telugu
thai
tšekki
turkki
ukraina
unkari
urdu
venäjä
vietnam
viro

Sivuston taggaaminen AdSense-koodilla, jotta viestit voivat näkyä

Sivustolla on oltava AdSense-koodi, jotta käyttäjäviestit (kuten Offerwall) voivat näkyä. Varmista, että olet lisännyt sivustollesi AdSense-koodin.