Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Adress- (PIN) och telefonverifiering

Kontrollera att din betalningsadress är giltig

Du måste ange en giltig betalningsadress för att slutföra adressverifieringen. I den här artikeln hittar du mer information om vad som är en giltig betalningsadress samt landsspecifika tips på hur du anger en giltig adress.

Vad är en giltig betalningsadress?

En giltig betalningsadress är en adress som kan ta emot internationell standardpost.

Landsspecifika tips för adresser

Nedan finns tips på vad som är en giltig betalningsadress i ditt land.

Se till att din betalningsadress är skriven på det lokala officiella språket och att den innehåller all information som behövs för internationell standardpost.

Se till att ange postnummer, Xiao Qu-namn, husnummer, våningsnummer och lägenhetsnummer på adresser till Fastlandskina.

Fyll inte i Hongkong-adressen om ditt konto är registrerat i Kina.

Se till att du anger områdesnamn, distriktsnamn, husnummer, våningsnummer och lägenhetsnummer för din Hongkong-adress.

Fyll inte i adressen i Fastlandskina om ditt konto är registrerat i Hongkong.

Se till att du anger postnumret i din betalningsadress för leverans av brev i Indonesien.

Se till att du anger det sjusiffriga japanska postnumret i din betalningsadress för brevleverans.

Se till att du anger betalningsadressen med ett sexsiffrigt postnummer för Singapore på engelska.

Se till att du anger det sjusiffriga indiska postnumret i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att du anger det femsiffriga pakistanska postnumret i betalningsadressen för brevleverans.

Posten levereras av det lokala postkontoret ”Pakistan Post” och du kan kontakta ett lokalt postkontor om du har behövt vänta i mer än tre veckor.

Se till att du anger ett giltigt postnummer för Förenade kungariket i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att din betalningsadress är en CASS-verifierad adress (Coding Accuracy Support System) och att den innehåller ort- och delstatsnamn samt ett giltigt postnummer.

Se till att du anger ett åttasiffrigt brasilianskt postnummer i din betalningsadress

Se till att du har med det femsiffriga mexikanska postnumret, grannskapets namn, husnummer eller husnamn, våningsnummer och lägenhetsnummer i adressuppgifterna.

Välj faktureringsland för att visa rätt betalningsadressuppgifter för brevleverans.

Kontrollera rekommenderade adressexempel

Du kan även titta på de rekommenderade adressexemplen från Universal Postal Unions postadressystem. Välj det engelska namnet på ditt land i rullgardinsmenyn och klicka på Download (Ladda ned) om du vill få adressmallen som PDF-fil.