Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informació general i indicacions sobre l'RGPD

Publicar en nom vostre el missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD mitjançant la CMP de Google

Aquest article descriu el missatge de consentiment d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (RGPD) que Google configurarà en nom vostre si no en publiqueu un de propi abans del 16 de gener de 2024.

A partir del 16 de gener de 2024, els editors hauran d'utilitzar una plataforma de gestió del consentiment (CMP) certificada per Google quan difonguin anuncis entre els usuaris que es troben a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i al Regne Unit. Si actualment no teniu cap missatge de consentiment adequat d'acord amb l'RGPD, se us convidarà a triar una opció de missatge de consentiment quan inicieu la sessió al vostre compte d'AdSense. Si decidiu crear un missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD, però no el publiqueu abans del 16 de gener de 2024, publicarem en nom vostre un missatge de consentiment predeterminat fent servir la CMP de Google. Podreu personalitzar aquest missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD més endavant.

És possible canviar a una altra CMP en qualsevol moment; podeu utilitzar qualsevol CMP certificada per Google. Si decidiu utilitzar una altra CMP, els nostres sistemes ho detectaran i no us configurarem cap missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD el 16 de gener de 2024.

Confirmar les opcions de consentiment d'acord amb l'RGPD

Abans que es publiqui el vostre missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD, haureu d'iniciar la sessió a AdSense per acabar de configurar-lo. Necessitarem informació sobre les opcions de consentiment que voleu mostrar als visitants del vostre lloc web.

Al quadre de diàleg "Confirmeu les opcions de consentiment al missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD", decidiu si voleu incloure l'opció No consenteixis. Si l'incloeu, el missatge oferirà als usuaris l'opció de no donar el seu consentiment als vostres partners publicitaris ni a les seves finalitats.

El missatge mostrarà un dels conjunts d'opcions següents:

Si no inicieu la sessió al vostre compte abans del 16 de gener de 2024, el missatge de consentiment mostrarà el conjunt d'opcions Consenteix, Gestiona les opcions i No consenteixis. Tingueu present que podeu canviar la configuració relacionada amb l'RGPD en qualsevol moment.

Configuració predeterminada del missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD

Si publiquem en nom vostre un missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD, tindrà la configuració predeterminada següent:

Opció de configuració relacionada amb l'RGPD Descripció Valor predeterminat
URL del lloc web L'URL o domini del vostre lloc web. L'URL del vostre lloc web.
Idioma L'idioma en què es mostrarà el missatge. Intentarem detectar l'idioma del vostre lloc web i definir-lo com a idioma del missatge. Si no podem, utilitzarem l'idioma predeterminat del compte d'AdSense o, en última instància, l'anglès.
Opcions de consentiment dels usuaris Les opcions de consentiment dels usuaris que es mostren al missatge que veuen els visitants del lloc web.

S'establirà en les opcions de consentiment que trieu a AdSense.

Si no en trieu cap, el missatge de consentiment mostrarà: "Consenteix, No consenteixis o Gestiona les opcions". El missatge no inclourà l'opció "Tanca".

Estil El format i l'estil del missatge. No es poden personalitzar les fonts, estils, colors, etc.
URL de la política de privadesa L'URL de la política de privadesa del vostre lloc web. Inicialment s'establirà en l'URL del lloc web.
Nota: heu d'actualitzar aquesta opció amb l'URL de la política de privadesa del vostre lloc web. La política de consentiment dels usuaris de la UE de Google estableix que és obligatori tenir una pàgina de política de privadesa.
Logotip El logotip associat al vostre lloc web. Desactivat.
Enllaç de revocació del consentiment Un enllaç per permetre que el visitant del lloc web revoqui el consentiment per utilitzar galetes o anuncis personalitzats al vostre lloc web. S'afegeix automàticament al lloc web.
Partners publicitaris En virtut del que disposa la política de consentiment dels usuaris de la UE de Google, heu d'identificar tots els partners publicitaris que reben dades personals dels usuaris que es trobin a l'EEE i al Regne Unit i proporcionar informació sobre com s'utilitzen aquestes dades.

"Partners publicitaris d'ús generalitzat". Es tracta d'una llista preseleccionada de partners publicitaris (anteriorment anomenats "proveïdors de tecnologia publicitària").

Si anteriorment heu seleccionat "partners publicitaris personalitzats" a la configuració de l'RGPD, utilitzarem els partners publicitaris seleccionats.

Controls d'interès legítim Els controls d'interès legítim que es mostren al missatge que veuen els visitants del lloc web. S'activaran i es mostraran totes les opcions.

Personalitzar el missatge de consentiment d'acord amb l'RGPD

Podeu canviar el text i els elements de format del missatge predeterminat en qualsevol moment. Aquestes són algunes de les opcions de configuració que us pot interessar actualitzar:

Obteniu més informació sobre els missatges de consentiment d'acord amb l'RGPD.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.