Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Intäktsgenerering och annonser

Om trafikväxlingsprogram

Även om trafikväxlingstjänster kan bidra till att leda trafik till din webbplats rekommenderar vi inte att du använder dem. Anledningen är att de kan leda till ogiltiga klick eller exponeringar och resultera i att ditt konto inaktiveras.

Enligt programpolicyerna för AdSense är det strängt förbjudet att generera annonsexponeringar eller klick på konstgjord väg, inräknat tredjepartstjänster som betalt för att klicka, betalt för att surfa, automatisk surfning och klickutbytesprogram. Dessa program erbjuder användare belöning för att visa webbsidor eller klicka på annonser, vilket resulterar i aktiviteter som skadar annonsörerna.

Vi avråder också från att använda verktyg eller tjänster från tredje part för att öka trafiken till din webbplats, eftersom de kan leda till liknande ogiltig aktivitet och till att kontot inaktiveras. Vi förstår att du kanske undrar över en specifik tjänst och om den skulle kunna ge upphov till ogiltiga exponeringar och klick. Vi hoppas dock att du förstår att vi inte kan kommentera någon specifik tjänst från tredje part.

Om du vill få förslag på hur du kan öka trafiken till din webbplats på sätt som följer våra programpolicyer kan du läsa våra tips för att öka trafiken till din webbplats. Mer information om hur du upprätthåller ditt kontos goda status finns i nybörjarguiden för AdSense-policyer och policyerna för skräppost för Googles webbsökning.