Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Inkomsten genereren en advertenties

Over programma's voor uitwisseling van verkeer

Hoewel verkeersuitwisselingsprogramma's meer verkeer naar uw site kunnen leiden, raden we het gebruik ervan niet aan, aangezien dit kan leiden tot ongeldige klikken of vertoningen waardoor uw account wordt uitgeschakeld.

Het programmabeleid van AdSense verbiedt mensen nadrukkelijk om op kunstmatige wijze advertentievertoningen of -klikken te genereren, waaronder het gebruik van services van derden waarmee klikken of vertoningen worden gegenereerd, zoals paid-to-click-, paid-to-surf-, autosurf- en click-exchange-programma's. Deze programma's bieden gebruikers incentives om pagina's te bekijken of op advertenties te klikken, wat leidt tot activiteiten die schadelijk zijn voor onze adverteerders.

Ook raden we u af tools of services van derden te gebruiken om meer verkeer naar uw site te leiden, omdat ook dit kan resulteren in vergelijkbare ongeldige activiteiten waardoor uw account wordt uitgeschakeld. Wij beseffen dat u wellicht vragen heeft over een bepaalde service en zich afvraagt of deze ongeldige vertoningen of klikken kan genereren. We kunnen echter geen informatie geven over een specifieke service van derden.

Als u suggesties wilt om meer verkeer naar uw site te trekken op een manier die voldoet aan ons programmabeleid, leest u onze tips om meer verkeer naar uw site te leiden. U kunt meer informatie vinden over hoe u de goede reputatie van uw account kunt beschermen in de AdSense-handleiding voor beginners en het Spambeleid voor Google Zoeken.